Begendim güzel diziOyuncular karakterlerine çok yakışmış. İlk bölüm olması bile başarılarını gölgelememiş bu çok güzel. Müzikleri BSK Yapım'a yakışır şekilde harika. Dizi çok güzel.
80 darbesi sahneleri çok iyiydi kesinlikle. Görüntüler muazzamdı.
@eskici beğendin mi
Beni Böyle Sev kadar olacak mı bakalım göreceğiz. Ama ilk bölümüyle sinyali verdi ben aldım o sinyalİ.Yorumlasiriz tabi
Açık şuan yani bir şey kesilmedi.Galiba TRT 1'in yayını kesilmiş, izleyebiliyor musun sen?@denizz19
Benim televizyonda da şu an gelmiş, teknik bir arıza herhalde.Açık şuan yani bir şey kesilmedi.
Olabilir. Yalnız diziyi çok beğendim ben, sen beğendin mi?Benim televizyonda da şu an gelmiş, teknik bir arıza herhalde.
Beni Böyle Sev kadar olmasa da beğendim. Sıkıldığım bazı yerler oldu, ama genel olarak iyiydi. Peki sen kadroda en çok kimi beğendin? Bence herkes güzel oynuyor, ama Cengiz Bozkurt bayağı öne çıkıyor.Olabilir. Yalnız diziyi çok beğendim ben, sen beğendin mi?
Şu an için Mürüvvet Ve Adile iyi.Beni Böyle Sev kadar olmasa da beğendim. Sıkıldığım bazı yerler oldu, ama genel olarak iyiydi. Peki sen kadroda en çok kimi beğendin? Bence herkes güzel oynuyor, ama Cengiz Bozkurt bayağı öne çıkıyor.
Belki de olmaz, resmen açıklanan bir şey yok sonuçta.Şu an için Mürüvvet Ve Adile iyi.Şener de güzel tabi. Ama daha açılır hikaye. BBS edemez şu an için ama hikaye açıldıkça daha da seversin.Keşke KÇ yeni sezonda cuma olmasa
İnşallah olmaz. Bakalım.Belki de olmaz, resmen açıklanan bir şey yok sonuçta.
Ben o kadar iyimser düşünemiyorum; TRT 3-4 gündür haber vermekten ne tekrar yayınlıyor, ne de 2. bölüm fragmanını.Bölümün tamamını ertesi gün bitirdim ama yorum yapamamıştım.
Dizi kesinlikle harika olmuş. Kadro da çok özenli şekilde seçilmiş kesinlikle. Ben ilerleyen haftalarda yükselişini yakalayacağını düşünüyorum ve herhangi bir grupta zirveye çıkacağını da zannediyorum bakalım.
Bir şey olmazBen o kadar iyimser düşünemiyorum; TRT 3-4 gündür haber vermekten ne tekrar yayınlıyor, ne de 2. bölüm fragmanını.
Neyse ki TRT'de olduğu için ömrü daha uzun olur, ama yine de bir özen gösterse fena olmaz. Yoksa Rengarenk ve N'olur Ayrılalım'a daha çok geçiliriz.Bir şey olmaz
ABC de biz geçtikNeyse ki TRT'de olduğu için ömrü daha uzun olur, ama yine de bir özen gösterse fena olmaz. Yoksa Rengarenk ve N'olur Ayrılalım'a daha çok geçiliriz.
Evet, reklamverenlerin en önemsediği grup olarak başarımızı korumamız durumunda uzun süre devam edeceğimiz kesin.ABC de biz geçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?