TRT 1 Hangimiz Sevmedik - Dizi Yorumları

Oha ilk fotoğraf ne öyle? 😱

Perşembe izleyeyim bare, kaçmaz. :Z

@Çiğdem- @Yiğitt siz daha diziyi izlemediniz mi :A @eskici @MayısKralı @Harunnn60
can-yaman-150823RV.jpg
can-yaman-150746ML.jpg
can-yaman-150747XX.jpg
Trtde soyundurmazlar bunu Yiğit :(
Başka kanalda olsaydı olurdu :)

Diziyi çok beğendim, Perran Kutman'ı unutmamaları da ayrı bir güzel oldu. Fakat 2 haftadır yeni bölümü yok ben bile diziyi beğenmeme rağmen unutmuşum şimdi konuyu görünce hatırladım. Müslüm Gürses'in "Hangimiz Sevmedik" şarkısı çok güzeldir diziyle bilmeyenler öğrenmiş oldu, birde diziye birkaç tane daha tema müzik eklemeleri lazım hep aynı fonda ilerledi bölüm boyunca.

Diziyi çok beğendim, Perran Kutman'ı unutmamaları da ayrı bir güzel oldu. Fakat 2 haftadır yeni bölümü yok ben bile diziyi beğenmeme rağmen unutmuşum şimdi konuyu görünce hatırladım. Müslüm Gürses'in "Hangimiz Sevmedik" şarkısı çok güzeldir diziyle bilmeyenler öğrenmiş oldu, birde diziye birkaç tane daha tema müzik eklemeleri lazım hep aynı fonda ilerledi bölüm boyunca.
Aç TRT 1i aç aç :Z @denizz19 @Aserat @eskici @Yiğitt

Bana sormamışsın, ama ilk bölüm için müzikleri BBS kadar güzel değil. Yani 1. bölümde sürekli Hangimiz Sevmedik şarkısı çaldı, gelecek bölümlerde bu kadar çok olmaz umarım. :A
Zamanla albüm çıkaracak kadar değişik müzikler gelir. Ayrıca şu an çalan şarkı da farklı :D