Tamam iğrençsin çekil git beTerlikleri bile çok çekici, anla artık durumu.
Tamam iğrençsin çekil git beTerlikleri bile çok çekici, anla artık durumu.
Bu arada sağ bacağında çok büyük bir şişlik var, ne ki o? Gördün mü? Nazara gelmiş.Tamam iğrençsin çekil git be
Ödemdir ödem geçerBu arada sağ bacağında çok büyük bir şişlik var, ne ki o? Gördün mü? Nazara gelmiş.
Çocuğun bacağı nasıl şişmiş, bırak sen şimdi bunları?adamın terlikleriyle fantezi mi yaptın @Yiğitt 😱 yeminle @Çiğdem- i solladın @Harunnn60 @eskici @Forumdash
senin gibi çok istekli bakan varsa da olmuş olabilir illa nazara gerek yokÇocuğun bacağı nasıl şişmiş, bırak sen şimdi bunları?
Nazara gelmiş.
Oha ilk fotoğraf ne öyle? 😱
Perşembe izleyeyim bare, kaçmaz.
Trtde soyundurmazlar bunu Yiğit
Artık memelerden cok ayaklı fotolar paylaşirsinadamın terlikleriyle fantezi mi yaptın @Yiğitt 😱 yeminle @Çiğdem- i solladın @Harunnn60 @eskici @Forumdash
hoşt git fetiştini az ötede yaşa burası ahlaklı bir forum.ssArtık memelerden cok ayaklı fotolar paylaşirsin
Aç TRT 1i aç aç @denizz19 @Aserat @eskici @YiğittDiziyi çok beğendim, Perran Kutman'ı unutmamaları da ayrı bir güzel oldu. Fakat 2 haftadır yeni bölümü yok ben bile diziyi beğenmeme rağmen unutmuşum şimdi konuyu görünce hatırladım. Müslüm Gürses'in "Hangimiz Sevmedik" şarkısı çok güzeldir diziyle bilmeyenler öğrenmiş oldu, birde diziye birkaç tane daha tema müzik eklemeleri lazım hep aynı fonda ilerledi bölüm boyunca.
Kaçırır mıyım sence kaç haftadır bekliyorum.
Kaçırırsın diyen olmadı zaten aç dedim sadeceKaçırır mıyım sence kaç haftadır bekliyorum.
Ben çoktan açtım zaten.
Müzikleri çok iyi değil mi Özlemişim BBS tarzı müzikleri iyi geliyorKaçırırsın diyen olmadı zaten aç dedim sadece
Bana sormamışsın, ama ilk bölüm için müzikleri BBS kadar güzel değil. Yani 1. bölümde sürekli Hangimiz Sevmedik şarkısı çaldı, gelecek bölümlerde bu kadar çok olmaz umarım.Müzikleri çok iyi değil mi Özlemişim BBS tarzı müzikleri iyi geliyor
Zamanla albüm çıkaracak kadar değişik müzikler gelir. Ayrıca şu an çalan şarkı da farklıBana sormamışsın, ama ilk bölüm için müzikleri BBS kadar güzel değil. Yani 1. bölümde sürekli Hangimiz Sevmedik şarkısı çaldı, gelecek bölümlerde bu kadar çok olmaz umarım.