TRT 1 Hangimiz Sevmedik - Dizi Yorumları

Basarilar. 5 dakika baktim. seksenler zengin kiz fakir oglan dizisi gibi begeniyle izlenicek bir dizi. Tam babamin zevkle izleyecegi bir dizi

Oyuncular karakterlerine çok yakışmış. İlk bölüm olması bile başarılarını gölgelememiş bu çok güzel. Müzikleri BSK Yapım'a yakışır şekilde harika. Dizi çok güzel. :)

80 darbesi sahneleri çok iyiydi kesinlikle. Görüntüler muazzamdı. :)

@eskici beğendin mi :D

Son düzenleme:
Oyuncular karakterlerine çok yakışmış. İlk bölüm olması bile başarılarını gölgelememiş bu çok güzel. Müzikleri BSK Yapım'a yakışır şekilde harika. Dizi çok güzel. :)

80 darbesi sahneleri çok iyiydi kesinlikle. Görüntüler muazzamdı. :)

@eskici beğendin mi :D
Begendim güzel dizi :D

Olabilir. Yalnız diziyi çok beğendim ben, sen beğendin mi? :D
Beni Böyle Sev kadar olmasa da beğendim. Sıkıldığım bazı yerler oldu, ama genel olarak iyiydi. Peki sen kadroda en çok kimi beğendin? Bence herkes güzel oynuyor, ama Cengiz Bozkurt bayağı öne çıkıyor. :X

Beni Böyle Sev kadar olmasa da beğendim. Sıkıldığım bazı yerler oldu, ama genel olarak iyiydi. Peki sen kadroda en çok kimi beğendin? Bence herkes güzel oynuyor, ama Cengiz Bozkurt bayağı öne çıkıyor. :X
Şu an için Mürüvvet Ve Adile iyi. :D Şener de güzel tabi. Ama daha açılır hikaye. BBS edemez şu an için ama hikaye açıldıkça daha da seversin. :) Keşke KÇ yeni sezonda cuma olmasa :(

Bölümün tamamını ertesi gün bitirdim ama yorum yapamamıştım.

Dizi kesinlikle harika olmuş. Kadro da çok özenli şekilde seçilmiş kesinlikle. Ben ilerleyen haftalarda yükselişini yakalayacağını düşünüyorum ve herhangi bir grupta zirveye çıkacağını da zannediyorum bakalım. :)

Bölümün tamamını ertesi gün bitirdim ama yorum yapamamıştım.

Dizi kesinlikle harika olmuş. Kadro da çok özenli şekilde seçilmiş kesinlikle. Ben ilerleyen haftalarda yükselişini yakalayacağını düşünüyorum ve herhangi bir grupta zirveye çıkacağını da zannediyorum bakalım. :)
Ben o kadar iyimser düşünemiyorum; TRT 3-4 gündür haber vermekten ne tekrar yayınlıyor, ne de 2. bölüm fragmanını.