evet kesin
evet kesin
Ben Doğuluyum ama iç anadolu doğumluyum İzmir'de 20 senedirli bulunuyorum sadece.
Hadi bul bakalım mezhebi.
Bir yerin kanadığında abdestin bozulur mu bozulmaz mı? Ne biliyorsan direk cevap ver.Vereceğin cevaba göre hangi mezhepten olduğunu anlarız.
konuda ayrım yapıldığını görmüyorum şahsen , sadece bize sormuş cevaplamak senin elinde ,Yıl Olmuş 2014 hala din, ırk, mezhep ayrımı yapanlar var. bi bitmediniz be kardeşim.
Bunu gel de bizim Kuran hocasına anlatyanlış anladın tabi ki adam açık ve net yazmış aslında@berkann
bu arada @BuraK ın dediği gibi doğuluların çoğu şafi oluyo ama bazı yerlerde değil tabi mesela Malatya'da şafi pek yoktur ama siirt te herkes şafidir ağrı da herkes şafidir
@denizz19 alevilik bi mezhep değildir 4 tane mezhep vardır;hanefi şafi hanbeli maliki
konuya bak ben nasıl kaçırdım
konu yanlış bir kere açılmış alevilik bir mezheptir ve bence islamiyetin en güzel en insancıl mezhebidir orda olmaması hatadır
ben mezhep olarak ALEVİYİM ve mezhebimle gurur duyuyorum
alevilik mezhep değildir 4 mezhep vardır açık ve net kendi kafanızdan mezhep uydurmayınkonuya bak ben nasıl kaçırdım
konu yanlış bir kere açılmış alevilik bir mezheptir ve bence islamiyetin en güzel en insancıl mezhebidir orda olmaması hatadır
alevilik mezhep değildir 4 mezhep vardır açık ve net kendi kafanızdan mezhep uydurmayın
Bırrr büyük ulemalara karşı geldin.
Aleviler Hz. Ali'yi peygamber ilan edenler namazı kabul etmeyenler değiller mi.
Kesinlikle +1konuya bak ben nasıl kaçırdım
bunun tartışılacak bi yanı yok zaten ben hocalarımdan Kur'an kurslarından bunu öğrendim bunu bilirim bunu söylerim gerisi teferruattırseninle bunu tartışacak değilim bunu tartışmak için önce tartışmaya vakıf olman lazım, kendi doğrularını kimseye dikte ettirmeye çalışma sınırını koru, bununla alakalı bir mesaj daha yazma bence ..?
seninle bunu tartışacak değilim bunu tartışmak için önce tartışmaya vakıf olman lazım, kendi doğrularını kimseye dikte ettirmeye çalışma sınırını koru, bununla alakalı bir mesaj daha yazma bence ..?
bu düşüncen alevilik hakkında hiçbirşey bilmediğini gösterir bence bu tarz şeyleri önce öğrenmek sonra konuya girmek lazım?
bunun tartışılacak bi yanı yok zaten ben hocalarımdan Kur'an kurslarından bunu öğrendim bunu bilirim bunu söylerim gerisi teferruattır
zaten sen en iyisin en iyisni bilirsin ne izlersen en iyi odur neyi seversen en iyi odur sen ne isen en iyidi odur
bırakın artık şu düşünce tarzını be kardeşim gerçekleri görün
ben alevilere bişey demiyorum beni hiiiç ilgilendirmez ne olduğun yanlış anlama ama alevilik bi mezhep değildir
kendi doğruların sende kalsın benim doğrularım bende bu tartışmanın yeri burası değil..
Benim bildiği alevilik Bir sürü kısmı var ama en hafifi 4 halifeyi kabul etmeyen ki aşırılığa doğru gidenleri var.Bununda hak olmadığını biliyorum.
Bozulmaz bence çünkü kan benim damar benim.
konuya bak ben nasıl kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?