Hangi mezheptensiniz?

Şafii

• Hanbeli

Oy: 0 0.0%
  • Maliki

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
Hak din İslam'dır. İslam geldikten sonra diğer tüm dinler geçerliliğini kaybetmiştir.Müslüman olmayan Kelime-i Şahadet getirmeyen hiç kimse cennete giremez.
Hz.İsa tabiki Allah'ın peygamberi ama hristiyanlar efendimiz Hz.Muhammed(s.a.v.) i kabul etmiyolar..
Efendimiz hadis-i şerifinde ne buyurmuş onlarla dostluk kurmayın onlara benzemeyin onlar gibi giyinmeyin..

Kur'an-ı Kerim de ayettir bu adam doğru söylüyo aga niye kızıyon :D islam dini geldikten sonra müslüman olmayan hiç kimse cennete giremeyecek
Kızma yok isteyen isteği fikri özgürce ifade edebilir,ben en aykırı fikire bile saygı gösteririm
Ama bırakında kendi fikrimi de ifade edeyim.

yanlış anladın tabi ki adam açık ve net yazmış aslında :D @berkann
bu arada @BuraK ın dediği gibi doğuluların çoğu şafi oluyo ama bazı yerlerde değil tabi mesela Malatya'da şafi pek yoktur ama siirt te herkes şafidir ağrı da herkes şafidir
@denizz19 alevilik bi mezhep değildir 4 tane mezhep vardır;hanefi şafi hanbeli maliki

bu arada @BuraK ın dediği gibi doğuluların çoğu şafi oluyo ama bazı yerlerde değil tabi mesela Malatya'da şafi pek yoktur ama siirt te herkes şafidir ağrı da herkes şafidir
@denizz19 alevilik bi mezhep değildir 4 tane mezhep vardır;hanefi şafi hanbeli maliki
Ben alevilik mezhep diye yazmadım yalnız o cümlemde öyle bir açılımı nasıl çıkardın. :D

BuraK, BesaleT'e Hanefi'sindir dedi, ancak denizz19, BuraK'ın kendisine Hanefi'sindir dediğini düşündü. Doğru mu anladım? :D

@BuraK @BesaleT @denizz19

Fena bi denklem olmuş boşver. :D

O zaman en azından şafi olmadığım kesin demi @takas. :D