Herkesin farklı düşünceleri vardır. Bu farklı düşünceleri paylaşmak amacıyla gazetelerde gazeteciler, köşe yazarlığı da yaparlar. Peki sizler köşe yazısı okuyor musunuz? Okuyorsanız hangi köşe yazarlarını takip ediyorsunuz?
Genel anlamda televizyon ile ilgili yazılar yazan kişiler takip ediliyor, onu anladım. Benim takip ettiğim kişiler, gündemdeki konuları ele alan kişiler ve çok iyi köşe yazarları.![]()
ben iki taraftan da isimleri takip ediyorum zaman zaman birini çok okuyunca yan etkisi kötü oluyoırseninkiler hep aynı taraftan olmuş :
![]()
Ben genel anlamda televizyon ve spor okuyunca sıkılıyorum. Diğer türlü gündeme yönelik haberleri sıkılmadan okuyorum. O yüzden sıkıntı olmuyor yani.![]()
takip ettiğin isimleri demiştim ben taraf oalrak muhalif isimle hepsiben muhalif olanalra da bakıyorum olmayanalra da ikisini birleştirince gerçeği bulmak koaly oluyor
![]()
Takip ettigim bir yazar yok aslinda. Ama Yilmaz Özdil'in köse yazilarini taktir ediyorum.
Takip etmelisin toprağım. Yılmaz Özdil, Uğur Dündar ve Emin Çölaşan'ın köşe yazılarını takip et. Gerçekleri iyi bir şekilde dile getiriyorlar.![]()
Ugur Dündari severim. Emin Cölasan duymadim daha önce..
Duydun şimdi. Şimdi okuma vakti. O dediğim üç kişiyi takip etmelisin, yazılarını okumalısın.![]()
Kurtulus yok gibiyarin Facebookta sayfalarini begeneyim okurum..
Emin Cölasan hangi gazetede?
Yılmaz Özdil Hürriyet'te, Uğur Dündar ve Emin Çölaşan Sözcü'de. Ben sana link atarım, okursun. Uğur Dündar ve Emin Çölaşan çok uzun yazılar yazıyor, sıkılmadan okursan iyi yani. Yılmaz Özdil çok fazla uzun yazmıyor.![]()