Hangi Köşe Yazarlarını Takip Ediyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
Herkesin farklı düşünceleri vardır. Bu farklı düşünceleri paylaşmak amacıyla gazetelerde gazeteciler, köşe yazarlığı da yaparlar. Peki sizler köşe yazısı okuyor musunuz? Okuyorsanız hangi köşe yazarlarını takip ediyorsunuz?​

hıcal uluç,soyadını unuttum önceden vatanda şimdi ht de yazan mehmet adlı bir tv yazarı,ruhat mengi,ali eyüboğlu :)
liselkiler arasında en popüler haydar dümendir :A:A:A:A

Genelde Yılmaz Özdil, Uğur Dündar ve Emin Çölaşan'ın köşe yazılarını sürekli takip ediyorum. :)

Genel anlamda televizyon ile ilgili yazılar yazan kişiler takip ediliyor, onu anladım. Benim takip ettiğim kişiler, gündemdeki konuları ele alan kişiler ve çok iyi köşe yazarları. :)

Genel anlamda televizyon ile ilgili yazılar yazan kişiler takip ediliyor, onu anladım. Benim takip ettiğim kişiler, gündemdeki konuları ele alan kişiler ve çok iyi köşe yazarları. :)

ben iki taraftan da isimleri takip ediyorum zaman zaman birini çok okuyunca yan etkisi kötü oluyoır :) seninkiler hep aynı taraftan olmuş ::D

ben iki taraftan da isimleri takip ediyorum zaman zaman birini çok okuyunca yan etkisi kötü oluyoır :) seninkiler hep aynı taraftan olmuş ::D

Ben genel anlamda televizyon ve spor okuyunca sıkılıyorum. Diğer türlü gündeme yönelik haberleri sıkılmadan okuyorum. O yüzden sıkıntı olmuyor yani. :)

Ben genel anlamda televizyon ve spor okuyunca sıkılıyorum. Diğer türlü gündeme yönelik haberleri sıkılmadan okuyorum. O yüzden sıkıntı olmuyor yani. :)

takip ettiğin isimleri demiştim ben taraf oalrak muhalif isimle hepsi :) ben muhalif olanalra da bakıyorum olmayanalra da ikisini birleştirince gerçeği bulmak koaly oluyor :D

takip ettiğin isimleri demiştim ben taraf oalrak muhalif isimle hepsi :) ben muhalif olanalra da bakıyorum olmayanalra da ikisini birleştirince gerçeği bulmak koaly oluyor :D

O yönden de sorun değil. Genelde o isimler başkalarının olaylarını yazılarıyla örtbas etmeye çalışmıyor ki, aksine ortaya çıkartıyor. Doğru buluyorum böylece bu yazıları, yani en azından benim gözümde doğrulanıyor bu yazılar. :)

Takip ettigim bir yazar yok aslinda. Ama Yilmaz Özdil'in köse yazilarini taktir ediyorum.

Kurtulus yok gibi :D yarin Facebookta sayfalarini begeneyim okurum..

Emin Cölasan hangi gazetede?

Yılmaz Özdil Hürriyet'te, Uğur Dündar ve Emin Çölaşan Sözcü'de. Ben sana link atarım, okursun. Uğur Dündar ve Emin Çölaşan çok uzun yazılar yazıyor, sıkılmadan okursan iyi yani. Yılmaz Özdil çok fazla uzun yazmıyor. :)

Yılmaz Özdil Hürriyet'te, Uğur Dündar ve Emin Çölaşan Sözcü'de. Ben sana link atarım, okursun. Uğur Dündar ve Emin Çölaşan çok uzun yazılar yazıyor, sıkılmadan okursan iyi yani. Yılmaz Özdil çok fazla uzun yazmıyor. :)

Uzun yazilar sevmedigim icin dikkatimi cekmemistir :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs