Hangi Ay ve Günde Doğdunuz ?

Senin adın Neşet değilmi ya😱

Nereye ekledin bulamadım gı
Konuda herkes var işte. Koskoca yeşile boyadık :A senle aynı burç olduğuna göre bulmak zor olmamalı :A
Varmışsın zaten. Kullanıcı adını güncelledim
------

@Dosi korkuttun beni bir an gerçekten.. 😡 :A
@12.Adam öyle diye diye öyle sanmış ama Tols bana söyledi dedi :A

Konuda herkes var işte. Koskoca yeşile boyadık :A senle aynı burç olduğuna göre bulmak zor olmamalı :A

------

Tamam bulamıyorum öğrenmesemde olur...
------

------

Valla dm de konuşurken adım neşet demişti oda yalanmış işte

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
------

Bu konuya bak konuya. İlk konu, Besalet'in açtığı. Şubat ayı sonuna bak. Senin adının ekli olduğu kısım. Daha ne kadar anlatabilirim?
------

------

Bana Neşet de demiştir en fazla. Adım bu dememiştir @Tolstoyevski

Bu konuya bak konuya. İlk konu, Besalet'in açtığı. Şubat ayı sonuna bak. Senin adının ekli olduğu kısım. Daha ne kadar anlatabilirim?
------

Baktım göremedim
------

------

Tamam zeynep konu kapanmıştır

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Baktım göremedim
------

Tamam zeynep konu kapanmıştır
Kendini görüyormusun?
Şubat ayına bak

• Beğendim
Reactions: Angelica
Kendini görüyormusun?
Şubat ayına bak

Tamam gördüm

Tols bişi demiyorda sen diyorsun şimdi :D devlet sırrı gibi saklasın ismini ne olacaksa :D
Ne diyorsun sen? En başından beri bana doğum tarihini sordun bende konuda yazdım dedim. Ben doğum tarihi ile alakalı konuşuyorum. O konu ile alakalı trip attın.
Herkes herşeyi söylemek zorunda değil. Bende hangi ay doğduğumu açıklamıyorum ama ismimi söyledim. Söylemek istemeyenlerede saygı duyuyorum.

Ne diyorsun sen? En başından beri bana doğum tarihini sordun bende konuda yazdım dedim. Ben doğum tarihi ile alakalı konuşuyorum. O konu ile alakalı trip attın.
Herkes herşeyi söylemek zorunda değil. Bende hangi ay doğduğumu açıklamıyorum ama ismimi söyledim. Söylemek istemeyenlerede saygı duyuyorum.

:D ben o konuya kızmadım anlamadan kızıyorsun ismini doğru söylememiş ona kızdım sadece bende saygı duyuyorum saklayınca ne oluyorsa :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,357
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06