Ben de diyorum, nerden geliyor bu soğuklukHande'yi sevme, Demet'i sev.
![]()
Demet Seren'e yanaşacak Hande'yle aramızı yap dicek.Şimdi demet düşünsün![]()
Demet Seren'e yanaşacak Hande'yle aramızı yap dicek.![]()
Demet ❤❤❤Ben de diyorum, nerden geliyor bu soğukluk![]()
Aynen Demet kara kalp kötüDemet ❤❤❤
Hande öcü![]()
Why?Aynen Demet kara kalp kötü
Ama Hande Yener![]()
![]()
![]()
❤❤❤![]()
PC'den yazıyorum kalp mı yapmaya çalişsaydımWhy?Kalplerimi de copy+paste yapman ayrı bir gözüme battı
![]()
Bi zahmet yapsaydınPC'den yazıyorum kalp mı yapmaya çalişsaydımAma benimkiler daha şık oldu kabulet
![]()
Demetin yanında kararan kalpler Hande'nin yanında çiçek gibi açtı dcektik. Ama senin kalvyen otoya bağlamişBi zahmet yapsaydın
Aynen, senin kalplerin Hande gibi çirkin birşeyin yanında şıklığı dahada ortaya çıktı.![]()
Yazarken çarpılmışsın herhalde.Demetin yanında kararan kalpler Hande'nin yanında çiçek gibi açtı dcektik. Ama senin kalvyen otoya bağlamiş![]()
DA taklidi yaptım ama anlamadınYazarken çarpılmışsın herhalde.![]()
Jeton yeni düştü ama ben Demet'i o kadar sevmiyorum, hatta hiç sevmiyorum. Hande'yi sevdiğini bildiğim için Demet'i tuttum. Yoksa ikisinin de allah cezasını yok hayırlısı yani.DA taklidi yaptım ama anlamadın![]()
Ben yokken Hande'yi savunuyorsun artıkJeton yeni düştü ama ben Demet'i o kadar sevmiyorum, hatta hiç sevmiyorum. Hande'yi sevdiğini bildiğim için Demet'i tuttum. Yoksa ikisinin de allah cezasını yok hayırlısı yani.![]()
İki yüzlü müyüm benBen yokken Hande'yi savunuyorsun artık![]()
DA sevmem dedin nesi 2 yüzlülük oluyor? 1+yarım yüzlülük diyelimİki yüzlü müyüm ben![]()