Hande Erçel'in Partneri Belli Oldu!

hande yine oyunculuğu karşısında ezileceği bir partner seçmiş ama olsun onu görmek yeterli :bhr: @destere @Harunnn60 @Doğu veeee de çatlayan @Çiğdem- :AEkli dosyayı görüntüle 49990
ayy çok söyledim furkanla birlikte aynı dizide başladı bu çocuk furkan hızla yıldız olmaya devam ederken burak kendi yerinde sayıyor furkan çok yeterli olmasada tatlı intikamla şimdirik bir kitle oluşturmuş ama burak için kimse dizi falan takip etmez ben bile
:A:A:A

ayy çok söyledim furkanla birlikte aynı dizide başladı bu çocuk furkan hızla yıldız olmaya devam ederken burak kendi yerinde sayıyor furkan çok yeterli olmasada tatlı intikamla şimdirik bir kitle oluşturmuş ama burak için kimse dizi falan takip etmez ben bile
:A:A:A
yanlız farkettim de bu burak senin shadowhunterstaki alec e benziyor sonu benzemesin:A

yiğitin parlakları görüş şekline ne karışıyon bak bu gürbey ama yiğit için gülbey gül gibi çocuk yani @Çiğdem- de aynı şekilde görüyor:A
DEW0y-B8oKo.jpg

bu kiza kimi verirsen ver is yok kardesim bir oyuncunun her halinyle rol yaparken insanin gulesi gelirmi buda onlardan biri

Forum İstatistikleri

Konular
176,638
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy