Hande Erçel'in Partneri Belli Oldu!

-potterhead-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,784
Puanı
460
boyuyasikilosunenedir_burak-deniz-kimdir-boyu-yasi-kilosu-goz-rengi-nedir2.jpg

Hande Erçel'e Eşlik Edecek Erkek Oyuncu Belli Oldu!

Gecenin Kraliçesi ve Tatlı Küçük Yalancılar'la tanıdığımız Burak Deniz, Bi Yapım'ın ilk dizi projesi Aşk Laftan Anlamaz'ın erkek başrolü olacağa benziyor.
Instagram'dan dizinin casting direktörü ve dizinin yapımcısı Burak Sağyaşar'ı takip etmeye başlayan Burak Deniz'in yakın zamanda bir diziyle döneceğini belirtmesi de iddiaları güçlendiriyor.

buraki kacakta izlemistim,tky'de iyiydi ..handeyi izlemedim ama guzel kiz

Sonuçta şişiriliyor mu, evet. Kendisinden daha yetenekli partnerle eşleşmesi de (bkz: Tolga Sarıtaş) ona çok yardımcı olmuyor. :A
sana göre şişiriliyor:A kertenkelede oynuyor diye sabah-takvim vb. bile turabi için ne övgüler yapılıyor her kanalın kendi medyası şişiriyor işte :A çok iyi bir başlangıç yaptı güneşin kızlarıyla zaten daha 22 yaşında o yaştaki birinden bir bergüzar korel oyunculuğu beklemiyorum güzelliği yeter şimdilik 30 una geldiğinde de hala böyle olursa oyunculuğu o zaman düşünürüm

sana göre şişiriliyor:A kertenkelede oynuyor diye sabah-takvim vb. bile turabi için ne övgüler yapılıyor her kanalın kendi medyası şişiriyor işte :A çok iyi bir başlangıç yaptı güneşin kızlarıyla zaten daha 22 yaşında o yaştaki birinden bir bergüzar korel oyunculuğu beklemiyorum güzelliği yeter şimdilik 30 una geldiğinde de hala böyle olursa oyunculuğu o zaman düşünürüm
Yavaş yavaş ciddileşmeye başladıysan bu laf sokmaları şimdilik bırakayım, biraz daha devam edersem saldıracakmışsın gibi geliyor. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,637
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy