Hande Erçel Dünyanın En Güzel Kadını Seçildi! Top Beauty World 2020 Oylaması Sonuçlandı

Ben hatırlamıyorum :A
Her seferinde Beren Saat kazanıyor. Bakalım yeni bir isim seçilecek mi :A
Onun yerine erkek oyunculara yapılan format kadınlar için düşünülebilir. :A

İlla yapacaksan da Beren Saat’i saf dışı bırakabilirsin bence. Güzel bulsam da 3 kez üst üste galibiyeti biraz fazla olur :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Onun yerine erkek oyunculara yapılan format kadınlar için düşünülebilir. :A

İlla yapacaksan da Beren Saat’i saf dışı bırakabilirsin bence. Güzel bulsam da 3 kez üst üste galibiyeti biraz fazla olur :A
Ya şimdi en iyi Kadın oyuncu desem herkes zaten güzelliğe oy verecek, o yüzden o direk en favori güzel olacak :A
Yok saf dışı yapamayız. Geçen sefer 1 oy ile kazanmıştı. 3 kere kazananı saf dışı bırakırız olmadı :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Oh No Reaction GIF by Bounce

@Dosi lütfen sakin ol...

• Güldürdün
Ya şimdi en iyi Kadın oyuncu desem herkes zaten güzelliğe oy verecek, o yüzden o direk en favori güzel olacak :A
Yok saf dışı yapamayız. Geçen sefer 1 oy ile kazanmıştı. 3 kere kazananı saf dışı bırakırız olmadı :A
Yok ya bence yanlış düşünüyorsun. Hande Erçel bu güzelliğe rağmen ilk turda elenir yine de ki elenmeli de zaten. :A

Geçen sefer açık ara hak ediyordu aslında. Hazal Kaya da çok abartılıyor... :A (Diss etkinliği modumdan çıkamadım. :A)

• Güldürdün
Beğendim bu şairane anlatımı, biliyorsun olmamış sevdiğim bir şey değil. :A Atmayı da sevmem. :A O yüzden doğru yönden, dikkat çekici bir etki bıraktın üzerimde. :A
Reaksiyon beklediğim bir mesajım var. Saat 12yi geçtiği için diss harici her reaksiyonu atabilirsin aslında :A

Benim ergenlik zamanımda çok yazdığım şarkı sözlerim ve hatta şairimsi anlatımlı yazılarım var. Mahsun Kırmızıgül'ün menajeri ile e-posta yolu ile yazışmışlığım vardı bestemi belki veririm diye :A

Reaksiyon beklediğim bir mesajım var. Saat 12yi geçtiği için diss harici her reaksiyonu atabilirsin aslında :A

Benim ergenlik zamanımda çok yazdığım şarkı sözlerim ve hatta şairimsi anlatımlı yazılarım var. Mahsun Kırmızıgül'ün menajeri ile e-posta yolu ile yazışmışlığım vardı bestemi belki veririm diye :A
Ben yine belli ki tepki göstermem gereken bir mesajı görmedim, araştırmaya gidiyorum ama bulamazsam yarına bırakırım geç oldu. :A

Geri dönüş yapmadı mı Mahsun Kırmızıgül'ün menajeri, ayıp etmiş... :A

• Güldürdün

Sklgjklsfjglksfgjklfsljkgjlsjkl

Nedense güldüm klgjslkgjlksljlgkksgjkl

• Güldürdün
Ben yine belli ki tepki göstermem gereken bir mesajı görmedim, araştırmaya gidiyorum ama bulamazsam yarına bırakırım geç oldu. :A

Geri dönüş yapmadı mı Mahsun Kırmızıgül'ün menajeri, ayıp etmiş... :A
Olmamış arınma konusunda kanaldan edecek kâr hakkında. Kabahat bende 😡

Yolla bakalım demiştide ben sonra üstüne konarlar diye vazgeçmiştim :A
Sklgjklsfjglksfgjklfsljkgjlsjkl

Nedense güldüm klgjslkgjlksljlgkksgjkl
Renkli bir ergenlik dönemim oldu :A maceram çoktur iyisiyle kötüsüyle :A

Olmamış arınma konusunda kanaldan edecek kâr hakkında. Kabahat bende 😡

Yolla bakalım demiştide ben sonra üstüne konarlar diye vazgeçmiştim :A
Gereken yapıldı... :A Belki de bu bir olmamış sayesinde Diss Savaşları'nda şampiyon olacaksın. :A Önemli bir hamlede bulundum bence. :A

Ahahahaha, belki de ünlü bir söz yazarı olabilirdin. :A Ah be... :A

• Güldürdün
Gereken yapıldı... :A Belki de bu bir olmamış sayesinde Diss Savaşları'nda şampiyon olacaksın. :A Önemli bir hamlede bulundum bence. :A

Ahahahaha, belki de ünlü bir söz yazarı olabilirdin. :A Ah be... :A
Zaten zirve ben olacağım gibi :A 400 diss almış olabilirim. Bakacağım sonra :A
Siz 2. olmak için yarışacaksınız :A

Kısmet değilmiş hem ben medya önünde olmayı sevmiyorum :A burada gazete ve radyoya konuk olmuştum. Bir tartışma programına davet edildim, politika sevmediğim için hayır demiştim :A
Radyo olayı tesadüf oldu. Okul ile gittiğimiz bir gezide röportaj yapılmıştı. Ben sıradan radyo sanmıştım. Diş doktoruma kadar beni sesimden tanıyanlar olmuştu. Çevremden baya o an dinleyen olmuş. Şaşırmıştım :A

Zaten zirve ben olacağım gibi :A 400 diss almış olabilirim. Bakacağım sonra :A
Siz 2. olmak için yarışacaksınız :A

Kısmet değilmiş hem ben medya önünde olmayı sevmiyorum :A burada gazete ve radyoya konuk olmuştum. Bir tartışma programına davet edildim, politika sevmediğim için hayır demiştim :A
Radyo olayı tesadüf oldu. Okul ile gittiğimiz bir gezide röportaj yapılmıştı. Ben sıradan radyo sanmıştım. Diş doktoruma kadar beni sesimden tanıyanlar olmuştu. Çevremden baya o an dinleyen olmuş. Şaşırmıştım :A
Ben de en azından sonunculuktan kurtuluşumdur diye düşünüyorum :A Son olanı hatırlıyorsundur :A

• Güldürdün
Ben de en azından sonunculuktan kurtuluşumdur diye düşünüyorum :A Son olanı hatırlıyorsundur :A
Aynen aynen, sen Shelock'u bile geçmişsindir :A
Sen 30 küsür mesaj yazdın, Nerden baksan yüzlerce diyebileceğimiz bir durum söz konusu. Olmadı Ocak/Şubat yeni bölüm gelebilir, bakarız duruma :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24