The_Erinch
Favori Üye
Kaale alamam üzgün değilim.Varki yayınlanmış
Üstelik 29a kadar diğerleri yabancı
Fan işi olsa diğerleride en yukarılarda olmalı hem fan demek sevgi demek beğenme demek. En çok beğenilenin fanıda fazla olur haliyle.
Öyle görünüyor @denizz19 'dan sonra sensin
Çirkin bulanlar var, ben bunu garipsiyorum. Oldukça güzel kız artı sokağı bırak, şuan TV ekranlarında göz önünde olan kişileri oylamışlar. Onalrın listesinde ilk 100 içerisinde yer almış en güzel Türk Kadını bana göre de Tuba BüyüküstünYa sen yapma asıl. Dünyanın en güzel kadını sence Hande Erçel olabilir mi?
Sokakta 1 saat içinde Hande Erçel'den güzel 100 tane Türk kızı bulurum yapmayınsssssssssssss. Bir de olmamış atıyorlar asıl size olmamış şu at gözlüklerini çıkarın bi
Çirkin diyen yok ama dünya güzeli de demeyin sjkgjksjkghshgsj
Yaaaa çirkin demiyorum kiiiii. Çirkin desem ok haklısınız da dünya güzeli falan da değil Türkiye güzeli bile değilÇirkin bulanlar var, ben bunu garipsiyorum. Oldukça güzel kız artı sokağı bırak, şuan TV ekranlarında göz önünde olan kişileri oylamışlar. Onalrın listesinde ilk 100 içerisinde yer almış en güzel Türk Kadını bana göre de Tuba Büyüküstün
Ne çatlayacağım be kendince güzel olabilir ama dünyanın en güzeli falan değil. Sonra böyle şişiriyorlar ve biz de bu pompalamadan rahatsız oluyoruz kıza da haksızlık.
Bence ünlüler arasında seçilir Türkiye'de ama bütün kadınları koysak seçilmez tâbiki.Yakışıklılık sıralaması da rezaleeeeeeeeeeet skljgsgkskl
Ortalama bir tipi olan Uraz Kaygıroğlu nasıl Burak Özçivit'ten yakışıklı olabilir dkgljsklgjkks Allah'ım bu fanlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Seni hep olumsuz yorum yaparken görüyorum. İlk defa yorumuna harfiyen katılıyorum. Bu isimler özellikle Serenay Hande çok abartılıyor.Şu ülkede 1 Serenay Sarıkaya, 2 Hande Erçel, 3 Dilan Çiçek Deniz... Gözümüze sokula sokula her alanda başarı elde etmiş gibi davranılarak menajerleri tarafından sürekli basında yer alıyorlar. 3'ü arasında Serenay'ın oyunculuğu elbette iyi ama kadın nerdeyse tanrıça ilan edilmişçesine yeri göğü yıkmış gibi abartılıyor. Lale Devri'nden beri abartısız her yıl Serenay hep en iyi oyuncu, en güzel kadın magazinde, basında, ödül törenlerinde... Yahu bu ülkede tiyatrocular keza ekrana çıkan bir sürü yetenekli kadın oyuncu var. Serenay bugüne kadar zengin şımarık kadın rolünden başka hangi rolü yapabilmiş? Hande Erçel'e de bunu yapmaya çalıştılar zamanında Altın Kelebek'le vs., oyunculuk hakkında linçlenince menajeri bu sefer de güzelliği üzerinden ön planda tutmaya çalışıyor. Geçen seneden beri sürekli sosyal medyada ve basında hep güzel kadın Hande Erçel bla bla bla... Dilan Çiçek Deniz'in de almadığı kadın oyuncu ödülü kalmadı nerdeyse. Ama acaba kadın oyunculuk adına ne yapıyor dizilerde ödülü verenler bir kere dönüp bakmış mı, sanmam. Menajerleri iyi çalışıyor uzun lafın kısası...
Yuuuuh, SSFC olarak seni kınıyorum, hatta WhatsApp'tan engelliyorum.Şu ülkede 1 Serenay Sarıkaya, 2 Hande Erçel, 3 Dilan Çiçek Deniz... Gözümüze sokula sokula her alanda başarı elde etmiş gibi davranılarak menajerleri tarafından sürekli basında yer alıyorlar. 3'ü arasında Serenay'ın oyunculuğu elbette iyi ama kadın nerdeyse tanrıça ilan edilmişçesine yeri göğü yıkmış gibi abartılıyor. Lale Devri'nden beri abartısız her yıl Serenay hep en iyi oyuncu, en güzel kadın magazinde, basında, ödül törenlerinde... Yahu bu ülkede tiyatrocular keza ekrana çıkan bir sürü yetenekli kadın oyuncu var. Serenay bugüne kadar zengin şımarık kadın rolünden başka hangi rolü yapabilmiş? Hande Erçel'e de bunu yapmaya çalıştılar zamanında Altın Kelebek'le vs., oyunculuk hakkında linçlenince menajeri bu sefer de güzelliği üzerinden ön planda tutmaya çalışıyor. Geçen seneden beri sürekli sosyal medyada ve basında hep güzel kadın Hande Erçel bla bla bla... Dilan Çiçek Deniz'in de almadığı kadın oyuncu ödülü kalmadı nerdeyse. Ama acaba kadın oyunculuk adına ne yapıyor dizilerde ödülü verenler bir kere dönüp bakmış mı, sanmam. Menajerleri iyi çalışıyor uzun lafın kısası...
Burcu Özberk'i ben de çok severim burada listede yok. Zaten ciddiye alınacak bir anket değil. Fanları basmış ankete10 üzerinden 7. Eski set arkadaşı Burcu Özberk ise en az 9.5 seviyesinde.
Sizin ben gözünüzü
İnternetten yapılan anketlerde özellikle Türk birileri adaysa... Ben asla şaşırtan sonuçlar olmuyor.
Sanırım Brazilyada olabilir AŞK101 den İpekde en iyi genç kadın oyuncu seçilmiş sanırım,
biride onun haberini yapar. Yad ayapıldı mı bilmiyorum.
Şu ülkede 1 Serenay Sarıkaya, 2 Hande Erçel, 3 Dilan Çiçek Deniz... Gözümüze sokula sokula her alanda başarı elde etmiş gibi davranılarak menajerleri tarafından sürekli basında yer alıyorlar. 3'ü arasında Serenay'ın oyunculuğu elbette iyi ama kadın nerdeyse tanrıça ilan edilmişçesine yeri göğü yıkmış gibi abartılıyor. Lale Devri'nden beri abartısız her yıl Serenay hep en iyi oyuncu, en güzel kadın magazinde, basında, ödül törenlerinde... Yahu bu ülkede tiyatrocular keza ekrana çıkan bir sürü yetenekli kadın oyuncu var. Serenay bugüne kadar zengin şımarık kadın rolünden başka hangi rolü yapabilmiş? Hande Erçel'e de bunu yapmaya çalıştılar zamanında Altın Kelebek'le vs., oyunculuk hakkında linçlenince menajeri bu sefer de güzelliği üzerinden ön planda tutmaya çalışıyor. Geçen seneden beri sürekli sosyal medyada ve basında hep güzel kadın Hande Erçel bla bla bla... Dilan Çiçek Deniz'in de almadığı kadın oyuncu ödülü kalmadı nerdeyse. Ama acaba kadın oyunculuk adına ne yapıyor dizilerde ödülü verenler bir kere dönüp bakmış mı, sanmam. Menajerleri iyi çalışıyor uzun lafın kısası...
Birebir aynısını yazacaktım, tekrara girmemek adına bu mesajın altına imzamı atayım en iyisi. Bir kez daha tespit, analiz, saptama... ✍🏻Dünyanın en güzel kadını tabii ki olamaz. Ama Türkiye’nin şüphesiz en güzel kadınlarından, “Türklerden kim en güzel seçilebilir” sorusunda aklıma gelebilecek ilk isimlerden yani. Aksini iddia edenlerin Instagram hesabına bir bakınmalarını öneririm.
@dreamy isotum tespit,analizde yaparmışBirebir aynısını yazacaktım, tekrara girmemek adına bu mesajın altına imzamı atayım en iyisi. Bir kez daha tespit, analiz, saptama... ✍🏻
İsveç magazin nedir?Biliyor mu acaba?ya bak isveç medyasından daha iyiymişim ben
İsveç magazin nedir?Biliyor mu acaba?