Abi konu çok farklı yerlere gidiyor şu an...
Ooooo sayın Gs'li dostuma bak...Dünyayı bilmem de Türkiye'nin en güzel kadınlarından bir tanesi olur kendisi..
Yok edici bir güç olacağız böyle giderse... @Maskeli Fedai
Tespit yapmayı severiz... :a
Sayın Gs'li dostuma bak... Hemen kendini sıva moduna geçti...Tespit yapmayı severiz... :a
Gece gece sesli güldümSayın Gs'li dostuma bak... Hemen kendini sıva moduna geçti...
Yoldaşım, Ağzını kapat küçük dilin gözüküyor.Yok edici bir güç olacağız böyle giderse... @Maskeli Fedai
(Güneşin Kızları Selin dönemleriydi sanırım bu hali... Şimdi daha güzel bence.)
Haklı olduğum konuda acımam biliyorsunSayın Gs'li dostuma bak... Hemen kendini sıva moduna geçti...
Abi sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun? Bizim safta mısın?Gece gece sesli güldüm
Yoldaşım, Ağzını kapat küçük dilin gözüküyor.
Şov yapıyorsun, yap hakkındır.Haklı olduğum konuda acımam biliyorsun
Güzel kız şimdi... ama hemen Atalarımızın dediği gibi...Abi sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun? Bizim safta mısın?
Şov yapıyorsun, yap hakkındır.
Görsel bende tuhaf şeyler uyandırdı.Kaldır şunuAbi sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun? Bizim safta mısın?
Şov yapıyorsun, yap hakkındır.
Direkt Hande Erçel gif diye aratmıştım, bence de son halleri daha güzel. Şimdi yanına “Sen Çal Kapımı”yı ekleyince daha iyi bir gif buldum.Yok edici bir güç olacağız böyle giderse... @Maskeli Fedai
(Güneşin Kızları Selin dönemleriydi sanırım bu hali... Şimdi daha güzel bence.)
Ben hep güzel bulurdum Hande Erçel’i illa oylamışımdır ama ekstra bir övgü yapmamışım sanırım.En Favori Güzel zamanı nerdeydiniz. Erkenden elenmişti Handeben ve @xemrexxx övüyorduk hep
2021'de yeniden yerlileri yapma zamanı
Ben hatırlamıyorumBen hep güzel bulurdum Hande Erçel’i illa oylamışımdır ama ekstra bir övgü yapmamışım sanırım.Biraz tekrara giriyormuş gibi olmaz mı öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?