Koruma koydum kapıya
Koruma koydum kapıya
Bi kurşunluk canı var korumanınKoruma koydum kapıya
Tam @serhatt lıkmış .ss
Sen bu korumayı yersin bence .ss @xemrexxx
Kafan nerde diyen de .ss
Bunlar benim oşt .ss @xemrexxxtaklitçi .ss
Hoşttt sana .ssBunlar benim oşt .ss @xemrexxx
Yılan dilli zilli seni .ss @xemrexxxHoşttt sana .ss
Teveccühün anam .ssYılan dilli zilli seni .ss @xemrexxx
O tokadı hiç haketmediğini yıllardır söylüyorum yine haklı çıkarttın beni.
Yağmurda yağmadi ki bu hafta
Ruhsar doğru demiş
Toplanalım hemen...
Haklı. Organize İşler'deki Sarı Saruhan'ı, Kelebeğin Rüyası'ndaki Muzaffer Tayyip Uslu'yu Kenan hayatta canlandıramazdı canlandırsa bile Kıvanç kadar olamazdı. Kenan da adalet peşindeki ağırbaşlı karakterlerden başka bir şey oynamıyor zaten.
Ya hadi ablacım bak işine. Adamla baş rol olacaksın deseler (ki seni onun yanına çok zor koyarlar) senaryoyu okumadan imza atarsın gelmiş burada şov yapıyorsun.
Kendisi çok iyi bir oyuncu olduğu için söz hakkına da sahip oluyor bir șekilde
Kenan'ın oyunculuğunu ben de beğenmiyorum.
Boş yapmış
Ben de katılıyorum bu açıklamalara..
Son zamanlarda başarılı işler yapamayınca böyle konuşuluyor demek ki
Kısmen katılıyorum ama Kıvanç da berbat bence soğuk nevaleAşkı Memnuda bildiğin berbat oynamış yine en iyisi Kuzey Güney sanırım
Deli Yürek , Acı Hayat, Ezel , Karadayı gibi damga vuran reytingli dizileri var sadece iki dizisi reytingli değil alacakanralık ve fatihKıvancı geçen @alperuz @Özgür senle konuşurken demiştim Aşkı Memnu dışında 1 tane reytingli dizisi yok oda Berenle anılan bir dizi@Forumdash @xemrexxx @sokak sanati @MasacRE @Bully @Maskeli Fedai
Handeyi savunanlar nerde, geri adım atmış görün
Haklı. Organize İşler'deki Sarı Saruhan'ı, Kelebeğin Rüyası'ndaki Muzaffer Tayyip Uslu'yu Kenan hayatta canlandıramazdı canlandırsa bile Kıvanç kadar olamazdı. Kenan da adalet peşindeki ağırbaşlı karakterlerden başka bir şey oynamıyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?