Çok doğru ablam.Son zamanlarda başarılı işler yapamayınca böyle konuşuluyor demek ki
Kısmen katılıyorum ama Kıvanç da berbat bence soğuk nevale Aşkı Memnuda bildiğin berbat oynamış yine en iyisi Kuzey Güney sanırım
Deli Yürek , Acı Hayat, Ezel , Karadayı gibi damga vuran reytingli dizileri var sadece iki dizisi reytingli değil alacakanralık ve fatih Kıvancı geçen @alperuz @Özgür senle konuşurken demiştim Aşkı Memnu dışında 1 tane reytingli dizisi yok oda Berenle anılan bir dizi @Forumdash @xemrexxx @sokak sanati @MasacRE @Bully @Maskeli Fedai@Çiğdem herifin Kenan'a neler demiş ecünnü gel gör
Kıvanç'a da Kenan'a da laf söyletmem, söyleyeni yolarımDeli Yürek , Acı Hayat, Ezel , Karadayı gibi damga vuran reytingli dizileri var sadece iki dizisi reytingli değil alacakanralık ve fatih Kıvancı geçen @alperuz @Özgür senle konuşurken demiştim Aşkı Memnu dışında 1 tane reytingli dizisi yok oda Berenle anılan bir dizi @Forumdash @xemrexxx @sokak sanati @MasacRE @Bully @Maskeli Fedai
Yakışıklı olarak Kıvanc de senide orası ilgilendiriyor @alperuz @xemrexxx @Forumdash @sokak sanatiKıvanç'a da Kenan'a da laf söyletmem, söyleyeni yolarım
Deli Yürek , Acı Hayat, Ezel , Karadayı gibi damga vuran reytingli dizileri var sadece iki dizisi reytingli değil alacakanralık ve fatih Kıvancı geçen @alperuz @Özgür senle konuşurken demiştim Aşkı Memnu dışında 1 tane reytingli dizisi yok oda Berenle anılan bir dizi @Forumdash @xemrexxx @sokak sanati @MasacRE @Bully @Maskeli Fedai
Onuda yakısıklı diyelim Hem sen Ezel izledin Kenancı oldunya @serhatt @alperuz @Özgür biliyormu @ForumdashOyunculuk ile reyting her zaman doğru orantılı olmaz. Kıvanç net olarak Kenan'dan iyi oyuncu ve rol yelpazesi daha geniş
Onuda yakısıklı diyelim Hem sen Ezel izledin Kenancı oldunya @serhatt @alperuz @Özgür biliyormu @Forumdash
Bana laf anlatamazsınkıKaç kere diyeceğim Kenan için izlemedim diye. Eyşan Cengiz ve Serdar babacık için izledik.
Görmüştm .ssOnuda yakısıklı diyelim Hem sen Ezel izledin Kenancı oldunya @serhatt @alperuz @Özgür biliyormu @Forumdash
O tokadı hiç haketmediğini yıllardır söylüyorum yine haklı çıkarttın beni.
Yağmurda yağmadi ki bu hafta
Ruhsar doğru demiş
Toplanalım hemen...
Haklı. Organize İşler'deki Sarı Saruhan'ı, Kelebeğin Rüyası'ndaki Muzaffer Tayyip Uslu'yu Kenan hayatta canlandıramazdı canlandırsa bile Kıvanç kadar olamazdı. Kenan da adalet peşindeki ağırbaşlı karakterlerden başka bir şey oynamıyor zaten.
Ya hadi ablacım bak işine. Adamla baş rol olacaksın deseler (ki seni onun yanına çok zor koyarlar) senaryoyu okumadan imza atarsın gelmiş burada şov yapıyorsun.
Kendisi çok iyi bir oyuncu olduğu için söz hakkına da sahip oluyor bir șekilde
Kenan'ın oyunculuğunu ben de beğenmiyorum.
Boş yapmış
Ben de katılıyorum bu açıklamalara..
Son zamanlarda başarılı işler yapamayınca böyle konuşuluyor demek ki
Kısmen katılıyorum ama Kıvanç da berbat bence soğuk nevale Aşkı Memnuda bildiğin berbat oynamış yine en iyisi Kuzey Güney sanırım
Deli Yürek , Acı Hayat, Ezel , Karadayı gibi damga vuran reytingli dizileri var sadece iki dizisi reytingli değil alacakanralık ve fatih Kıvancı geçen @alperuz @Özgür senle konuşurken demiştim Aşkı Memnu dışında 1 tane reytingli dizisi yok oda Berenle anılan bir dizi @Forumdash @xemrexxx @sokak sanati @MasacRE @Bully @Maskeli Fedai
Çok doğru dememiş mi
Kıvanç iyi de Kenan'ın o saydığın dizileri rekor kırmış diziler, demek ki bir kabiliyeti var ki kırıyor değil miHayır dememiş
Ezel'de de aynı rol Karadayidada aynı rol acı hayatta da aynı rol deli yürekte de aynı rol. Kıvanç Aşkı memnuda başka, Ezelde başka, kuzeyde güneyde başka organize işlerde bambaşkaydi. Kıvanç her türlü daha iyi
Kıvanç iyi de Kenan'ın o saydığın dizileri rekor kırmış diziler, demek ki bir kabiliyeti var ki kırıyor değil mi