Hande Ataizi'den Kenan İmirzalıoğlu'na Zehir Zemberek Sözler!

Dizilerine lafım yok benim lafım Kenan'ın sığ ve tek düze oyunculuğu. Kenan takım elbisesini çıkartıp padişah olunca meler oldu gördük. Kıvanç gerçek oyuncu.:A
O sığ oyunculuk içinde bir oyunculuk lazım :A Adam başarılı işte :A Tek düze de olsa .ss

• Sinir Bozucu
Reactions: sokak sanati
Kıvanç kot t-shirt ile de oynadı. Mantı takımlarlada. Zengini de fakiride oynadı. Rol yelpazesi konusunda Kıvanç'ın ne kadarını olduğunu anlatmak için yazdım onu ben.:A @xemrexxx al şu faruku buradan:A
mavi reklamı niye saydın orda zaten Kıvanç değil mi:F Ben vestel ve türk telekom reklamlarini mi sayayım :F

• Olmamış
Kıyafetlere göre mi sıralıyorsun oyunculuğu bee :F Kenan da 3 sezon 70lerde oynadi Deli ürek 90larda boğazlı kazak giyiyrdu filan :F Osmanlı tokatını attiği şu meşhur filmin adı neydi(b) @Çiğdem

Kıyafet bir karakterin tarzıdır. Yani halktan birini de oynadı demek istedim. İyice yaşlandın sen yavaş anlıyorsun.s.s
Kot, t-shirt giyen karakteride oynadı. Kenan gibi hep takım elbiseli mafya tarzını oynamadı:A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Kıyafet bir karakterin tarzıdır. Yani halktan birini de oynadı demek istedim. İyice yaşlandın sen yavaş anlıyorsun.s.s
Kot, t-shirt giyen karakteride oynadı. Kenan gibi hep takım elbiseli mafya tarzını oynamadı:A
KARADAYI da halktan biriydi zaten. Kuzey gibi mahalle delikanlısıydı. Karakter sonradan Kabadayı oldu ki 3.sezon reytingi düştü. Yani halkımız kabadayılı versiyonu pek sevmedi:A

• Sinir Bozucu
Kudurun Hande ablacığım gerçekleri haykırmış. :oley:
RewardingGraveAmericanwirehair-mobile.jpg