Hande Ünsal İddialı Geliyor!

"Nerdesin" de güzel ama daha iyilerini de yapıp piyasada kalıcı olabilmesi gerekiyor. Potansiyel var, kullanabilmek onun elinde artık. :A İlk albümünü beklemekteyiz. :A
Art arda tekli yayınlamayarak da güzel strateji geliştirdi. Özlenmek önemli. :Z

Biz slowu görmeden de kendisinin iyi olduğuna kadar verdik @dreamy ile :A Tamamen objektifiz :A
Abimle Serdar’dan sonra ortak noktada buluşabildik. :bhr: @Çiğdem

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem and Bully
Şuana kadar olanları klip harici şarkılar berbat :F Birde slowu görelim bakalım ozaman belli olur durumu :A :A :A @dreamy
Şuana kadar olanları klip harici şarkılar berbat :F Birde slowu görelim bakalım ozaman belli olur durumu :A :A :A @dreamy
Bu slowu var aslında yine çok popüler değildi o zamanlar. Seni Sever Miydim etkisi yaratamadığı için keşfedilemedi maalesef ama ben çok seviyorum tabii ki :A

Biz slowu görmeden de kendisinin iyi olduğuna kadar verdik @dreamy ile :A Tamamen objektifiz :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem and Bully
Bu slowu var aslında yine çok popüler değildi o zamanlar. Seni Sever Miydim etkisi yaratamadığı için keşfedilemedi maalesef ama ben çok seviyorum tabii ki :A

Aa bu şarkıya radyo dinlerken denk geliyor ve beğeniyordum ama Hande'nin şarkısı olduğunu bilmiyordum. :A Başarılı, gelecekteki muhtemel harika slowları öncesi güzel bir fragman. :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Aa bu şarkıya radyo dinlerken denk geliyor ve beğeniyordum ama Hande'nin şarkısı olduğunu bilmiyordum. :A Başarılı, gelecekteki muhtemel harika slowları öncesi güzel bir fragman. :A
Ben de ilk çıktığı zamanlarda dinlemedim tabii ki. Sonradan Seni Sever Miyidim ile keşfedince sardım baya :A Ozan Doğulu ile güzel ikili olmuşlardı. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully

Ooo geçmiş olsun ozaman bu kızı slowda kurtarmıyor Ece Seçkin gibi :F @Bully

Sesi çok iğneyici yani kulak tırmalıyor 1:04-1:16 arası resmen işkence yapıyor kulaklara :A :A :A

• İlginç
Reactions: dreamy and Bully