Çoğu dizide öyle zaten, orasını da boşver.Yanlış anlaşılmayla başlayacak bir aşk diyelim.![]()
Gözüm Ahmet Mümtaz'ı arıyor, bunu yazacaktım bende.Mehmet Özgür, Ahmet Mümtaz Taylan'ın Güzel Köylü'deki görevini burada devam ettirecek gibi. Tabii bunu karakteri açısından söylemedim.
Çoğu dizide öyle zaten, orasını da boşver.![]()
Ben tam olarak onu söylemek istememiştim, köyde yaşayan tarafın (Güzel Köylü'deki Cemal gibi) babalarını canlandıracak oyuncuların bayağı iyi isimlerden seçilmesi burada da gerçekleşmiş.Gözüm Ahmet Mümtaz'ı arıyor, bunu yazacaktım bende.
O sorun değil zaten, öylesine yazdım onu.![]()
Nereden edindin bu fikri?Dizi belli ki kötü![]()
Senin izlemendenBen tam olarak onu söylemek istememiştim, köyde yaşayan tarafın (Güzel Köylü'deki Cemal gibi) babalarını canlandıracak oyuncuların bayağı iyi isimlerden seçilmesi burada da gerçekleşmiş.
Nereden edindin bu fikri?![]()
Şu anda daha enerjiyi yakalayamadı ama konu daha köye taşınmadı, GK da böyle olmuştu.Senin izlemenden![]()
Daha önce ortaklaşa izlediğimiz diziler de var, onu ne yapacağız?Senin izlemenden![]()
Konu köye taşınana kadar final yapar.Şu anda daha enerjiyi yakalayamadı ama konu daha köye taşınmadı, GK da böyle olmuştu.![]()
O dizileri ilk ben izlemişimdir akabinde sen gelmişsindir başka açıklaması olamaz.Gülsüm Ali çok güzel kızmış, kadroya seçen kişiye tebrikler.
Daha önce ortaklaşa izlediğimiz diziler de var, onu ne yapacağız?![]()
Örnek ver.Konu köye taşınana kadar final yapar.
O dizileri ilk ben izlemişimdir akabinde sen gelmişsindir başka açıklaması olamaz.![]()
Aklıma @Çiğdem- geldi o kızı görünce.
Sence Perit gibi bir isim olabilir mi? Elbette ki ikincisi.
Gültepe'yi en başından izlemiştim, Urfalıyam Ezelden'e de ilk 2 bölümü izledikten sonra başladım.Benim Adım Gültepe - Urfalıyam Ezelden - Beni Böyle Sev![]()
İşte biz buna fark-ı Deniz diyoruzSence Perit gibi bir isim olabilir mi? Elbette ki ikincisi.
Gültepe'yi en başından izlemiştim, Urfalıyam Ezelden'e de ilk 2 bölümü izledikten sonra başladım.![]()
Sadece bana saldırmak için konuşuyorsun, ama doğru çıkmayınca hemen kendine bağlıyorsun. Vallahi helal olsun.İşte biz buna fark-ı Deniz diyoruz![]()
Konun azıcık yorum görsün diye az salladım sana ama sen safsın ne anlarsın böyle şeylerdenSadece bana saldırmak için konuşuyorsun, ama doğru çıkmayınca hemen kendine bağlıyorsun. Vallahi helal olsun.![]()
Konunun sana ihtiyacı yok, @Yiğitt ile birlikte geçinip gidiyoruz zaten.Konun azıcık yorum görsün diye az salladım sana ama sen safsın ne anlarsın böyle şeylerden![]()
Yiğit satar iki güne kalmazKonunun sana ihtiyacı yok, @Yiğitt ile birlikte geçinip gidiyoruz zaten.![]()
Ben de o konuda biraz endişelenmiyor değilim.Yiğit satar iki güne kalmaz![]()
Yiğit satar iki güne kalmaz![]()
Sizi yanıltmayacağım, bırakırım bir ara.Ben de o konuda biraz endişelenmiyor değilim.![]()