@Dosi kızıyor böyle diyinceAslında Haluk Bilginer'e verecektim ama fark fazla açılmıştır diye Çetin Tekindor'a oyumu attım, iyi ki öyle yapmışım. İki usta isim...
1-2 farkla kaybeden kazanan olunca fazla kızıyorum@Dosi kızıyor böyle diyince
Yarı finalde de rekabet olsun diye böyle yaptım dermişim ama başa baş gitmemiş galibaGerçek final budur benim gözümde. Ama oyumuz da belli tabi ki...
HALUK BİLGİNER
@Zeyno45 buraya oy kullandın mı?
Ben henüz oy kullanmadığım için göremiyorum kimler oyladı
Diğerinde yorumun var ama bunda yok, ondan yazıyorum
Neden Haluk Bilginer'e her defasında bu kadar öfke dolusun ki? Haluk Bilginer ne yaptı?Sırf ödül aldı diye, uluslararası dizilerde oynadı diye Haluk Bilginer demeyeceğim tabi. Çetin Tekindor'un kazanmayacağını her ne kadar bilsem de Haluk Bilginer'e oy vermekten iyidir.
Bu durumlarda istemediğiniz isim tur atlarsa o duruma sinir oluyorum neyseki öyle bir durum söz konusu olmadı buradaOy kullandık, kızma hakkı yok. @Dosi
Bu gece final konusu gelecek. Hemen oyla ve kurtul son günün adamı olmayı bırakHaluk Bilginer
Hemen oylamayı sevmiyorum, belki sonucu değiştiririm düşüncesiyle sona bırakıyorum hep oyları.Bu gece final konusu gelecek. Hemen oyla ve kurtul son günün adamı olmayı bırak
Aras'a baya sinir olmaya başladım. Haluk Bilginer'i de geçerse yuh artıkYarı finalde de rekabet olsun diye böyle yaptım dermişim ama başa baş gitmemiş galiba
Aras anca zorlar