2020 Haluk Bilginer vs Çetin Tekindor | En Favori Erkek Oyuncu | Yarı Final

Hangi oyuncu finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Bilgiler, Çetin Tekindor da çok iyi bir oyuncu ancak zorlanmadım oy verirken açıkçası. Haluk Bilginer iyinin de iyisi bana göre, özellikle Türkiye sınırları içerisinde.

Haluk Bilgiler, Çetin Tekindor da çok iyi bir oyuncu ancak zorlanmadım oy verirken açıkçası. Haluk Bilginer iyinin de iyisi bana göre, özellikle Türkiye sınırları içerisinde.
Peki sana konuya tepki bırakmamak yakıştımı? :T: bunu da mi bazinga yok etti? :A
@Tolstoyevski o kadar uğraşıp video ayarladı 😏

Peki sana konuya tepki bırakmamak yakıştımı? :T: bunu da mi bazinga yok etti? :A
@Tolstoyevski o kadar uğraşıp video ayarladı 😏

Ayrıca ellerinize sağlık diyecektim... Neyse bu mesaj aracılığı ile, yarı finalin bu tarafı için de söylemiş olayım... Ellerinize ve emeklerinize sağlık. :A @Tolstoyevski

@Dosi bacım bu nedir nasıl oy vercem şimdi bennn iki usta oyuncu yan yana gelirmi ya :A

• Harika
Reactions: Dosi
Haluk Bilginer ve Aras Finali çok ilginç olacak.... 2 ayrı kuşak biri Çınar... Biri Hızlı büyüyen bir kavak ağacı...

Keşke final bu olsaydı. İkisi de muhteşem oyuncu ama söz konusu ülke topraklarına gelmiş en büyük oyuncuların başında gelen Haluk Bilginer olunca karar vermek zor olmadı...

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...