Serhat ancak miss turkey yarışmasını patlatırSuikast planı var serhatın senaryomda
Serhat ancak miss turkey yarışmasını patlatırSuikast planı var serhatın senaryomda
Seni patlatıcam forumun orta yerinde.Serhat ancak miss turkey yarışmasını patlatır![]()
Beni allah korurSeni patlatıcam forumun orta yerinde.![]()
Halkın polisi cumaya bomba gib geliyorBeni allah korur![]()
Sıkışınca aklına gelir ancak.Beni allah korur![]()
9 koca boşarken senin aklına gelmemiş galiba hiçSıkışınca aklına gelir ancak.![]()
Arka sokaklara Yapimci degisikligi iyi gelecek9 koca boşarken senin aklına gelmemiş galiba hiç![]()
İmam nikahı da kıydı 9u da nasıl gelmemiş.9 koca boşarken senin aklına gelmemiş galiba hiç![]()
Git azıcık spor yap zihnin açılır belkiİmam nikahı da kıydı 9u da nasıl gelmemiş.![]()
Senin açıklığa ihtiyacın var benim değil.Git azıcık spor yap zihnin açılır belki
Doğru her tarafını açarak dolanıyorsun senSenin açıklığa ihtiyacın var benim değil.![]()
Sanane be sen ahlak bekçisi misin?Doğru her tarafını açarak dolanıyorsun sen![]()
Sanane be sen ahlak bekçisi misin?![]()
Iyyy ne iğrenç bir istek.
Insan yiyen seri katil Ekibin bütün kizlarini pisirip Yemek istiyor @AngelicaAngelica anlamadı ki ya
Senin hayalindeki yaşam bazılarına göre yaşamak değilmişIyyy ne iğrenç bir istek.![]()
Halkin polisi Bugün bomba gibi Bölümüyle Yenisuda @xemrexxxSenin hayalindeki yaşam bazılarına göre yaşamak değilmiş
Hayalim Nihal gibi onca zenginliğin içinde fakir hayatı sürmek değil ki.Senin hayalindeki yaşam bazılarına göre yaşamak değilmiş