Serhat ancak miss turkey yarışmasını patlatırSuikast planı var serhatın senaryomda
Serhat ancak miss turkey yarışmasını patlatırSuikast planı var serhatın senaryomda
Seni patlatıcam forumun orta yerinde.Serhat ancak miss turkey yarışmasını patlatır
Beni allah korurSeni patlatıcam forumun orta yerinde.
Halkın polisi cumaya bomba gib geliyorBeni allah korur
Sıkışınca aklına gelir ancak.Beni allah korur
9 koca boşarken senin aklına gelmemiş galiba hiçSıkışınca aklına gelir ancak.
Arka sokaklara Yapimci degisikligi iyi gelecek9 koca boşarken senin aklına gelmemiş galiba hiç
İmam nikahı da kıydı 9u da nasıl gelmemiş.9 koca boşarken senin aklına gelmemiş galiba hiç
Git azıcık spor yap zihnin açılır belkiİmam nikahı da kıydı 9u da nasıl gelmemiş.
Senin açıklığa ihtiyacın var benim değil.Git azıcık spor yap zihnin açılır belki
Doğru her tarafını açarak dolanıyorsun senSenin açıklığa ihtiyacın var benim değil.
Sanane be sen ahlak bekçisi misin?Doğru her tarafını açarak dolanıyorsun sen
Sanane be sen ahlak bekçisi misin?
Iyyy ne iğrenç bir istek.
Insan yiyen seri katil Ekibin bütün kizlarini pisirip Yemek istiyor @AngelicaAngelica anlamadı ki ya
Senin hayalindeki yaşam bazılarına göre yaşamak değilmişIyyy ne iğrenç bir istek.
Halkin polisi Bugün bomba gibi Bölümüyle Yenisuda @xemrexxxSenin hayalindeki yaşam bazılarına göre yaşamak değilmiş
Hayalim Nihal gibi onca zenginliğin içinde fakir hayatı sürmek değil ki.Senin hayalindeki yaşam bazılarına göre yaşamak değilmiş