ne yapıyım sokak sanatından dolayı kaynaklanıyor@pompy reyiz zorla okuttun.
Güzel olmuş bölüm, bu aralar yazı düzenine dikkat etmen iyi oldu. Sahnelere ayırmanda ayrı iyi oldu. Bölüm de güzel olmuş, eline sağlık.
PUANIM : 9
rüyama girdi 2 yıl önce olan Maskeli fedainin üç puan vermesi yine aynısını yaptı galiba bir çağırırmısın onu8 puan verdim eline sağlık
noldu ?
budefa verdiği oylar adaletsizce verdiklerinide etkiliyor sokak sanatı ağzından kaçırdı bana üç puan verdiği çünkü aldığım üç puanlar adaletsizce ama ben korkmıcam yarışmaya devam Revan gibi geri çekilmicem hem aserat54ün programını hemde billy kane in dizisinirüyama girdi 2 yıl önce olan Maskeli fedainin üç puan vermesi yine aynısını yaptı galiba bir çağırırmısın onu
niye bu kadar rahatsiz ediyor seni bu durum
sokak sanatı neden 1 yok demiştin o yüzden üç verdiğini düşündümBen bir şey yapmıyorum @Yiğitt . Ne yapayım yüce odin aşkına.
sokak sanatı neden 1 yok demiştin o yüzden üç verdiğini düşündüm
istersen bir oku zaten sistemi yapan mrt-06 bu takasın lafıydıDoğru düşünmüşsün. Ama haftaya arttıracağım. 5 vereceğim.
Nasıl silinebiliyorki ben şu an girdim verdiğim puanın yanında * simge var. Yani silinme falan yokbirisi sildi tahminen
tamamNasıl silinebiliyorki ben şu an girdim verdiğim puanın yanında * simge var. Yani silinme falan yok