denedim bunu daha önce iki bölüm dayandıIyi olurdu bence buni bi düşün
denedim bunu daha önce iki bölüm dayandıIyi olurdu bence buni bi düşün
O zaman böyle devam etdenedim bunu daha önce iki bölüm dayandı
@sokak sanati Maskeli fedai ve Polat şaşmazı sana havale ediyorum cookies budefa tapatalkta değilsin demi@pompy 1 niye yok puanlarda.
Ben hep tapatalkyim ama birazdan oyumu vercem mobilden@sokak sanati Maskeli fedai ve Polat şaşmazı sana havale ediyorum cookies budefa tapatalkta değilsin demi
tamam polat şaşmaz ve Maskeli fedainin huyu hiç geçmezmiBen hep tapatalkyim ama birazdan oyumu vercem mobilden
Sen bu kadar düzgün yazmazdın, noktalama işaretlerine falan dikkat etmezdin. 😱ben yazdım reyting sistemi başladı diye
o zaman anket yoktu şimdi mrt-06 tekrar başlattı bu Revanın protestosuyla bitti hem vadicilerin senaryosu birinci oluyor diyeSen bu kadar düzgün yazmazdın, noktalama işaretlerine falan dikkat etmezdin. 😱
artık böyle artık iki senaryomuda cumaya yazacamYazi düzeni güzel olmus, gelisme var, begendim.
Iyi yoldasin pompy, tebrikler. Baya gelistirdin kendini ilk zamanlarina göre.artık böyle artık iki senaryomuda cumaya yazacam
Kanallar olmadığı için olabilirmi bütün ortaklarım kaçtı zaten vadiciler tarafından muhalefet yapıyorum diyeIyi yoldasin pompy, tebrikler. Baya gelistirdin kendini ilk zamanlarina göre.
Kendi kendine basarili olursun zaten hayatta. Kanallarin kalkmasi iyi oldu bosver.Kanallar olmadığı için olabilirmi bütün ortaklarım kaçtı zaten vadiciler tarafından muhalefet yapıyorum diye