Halkın Polisi 92.Bölüm

Puanınız

• 3

Oy: 2 15.4%
  • 4

Oy: 0 0.0%
  • 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

Oy: 1 7.7%
  • 7

• 8

• 9

Oy: 5 38.5%
  • 10

Oy: 3 23.1%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,368
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
images

92.Bölüm

Cansu ölüyor

Sahne 1
Cansu babasına gitmek için Ayvalık İstanbul otobüsüne biner bir anda istanbula girdiğinde otobüste vurulur. otobüsteki kameralar ve hard diskler çalınır, telsizleri koparılır ve yakar eve götürüp dükkanların hard disklerini alıp yakarlar.
Rıza baba olay yerine gelir Cansu olduğunu anlar hemen zahide müdür ve cansu'nun babasını arar ama sorun vardır. Cansunun Babası uyuşturucu ekibini toplayıp ceza evinden kaçar hastalanmış gibi yapıp jandarma vurulur ve yanar kanıtları yok ederler

Sahne 2
Cansu'nun babası Cemal intikam için ilk hedefi ambulans hekimi Dr.Esmadır. Hastahaneye gelen ambulans hemen yangına itfaiye çağırırlar ama itfaiye aracı kaçırılır.
Filiz ise Dersan kurtuluşa aşık olmuştur çıkan çatışma sonucunda ailesi polis tarafından ölmüştür. Filiz bu intikamı almak için terör örgütüyle iş yapar ama bu hepsi taşeron işçilerin planıdır patronların emriyle eylemlere başlamıştır.

Sahne 3
Filizin ilk hedefi başlarına bela olan polis ekibi Ali ozan komiser ve Rıza baba ve ekibi ama terörle mücadele ekibinde Arif komiserin ekibi gider olay yerine Bir derneğe ama tuzaktır mayın vardır ve mayına basıp patlarlar.Daha sonra Dr.Esma ambulansında vurulur ekibiyle beraber taşeron itfaiyeciyler yapar bu eylemi .

Sahne 4
Mesut o itfaiye binasına gider yangını görür ama tuzaktır orda bekliyen Nisa buraya kadar Mesut bitti beni deli hastahanesine atmak neymiş göreceksin Çiğdemide kışkırttım o ahlak şubeye haber veren bendim Çiğdemin babasının yerini
Emre başkan sen napıyorsun şahşi eylemlerin sırası değil sırada savcı beyazsoy var ve çatışma çıkar. Mesut vurulur kurşun sıyırmıştır ama beyinin kanama riski vardır. Hemen metropolitan hastahanesine götürülür. Mesut Esmanın öldüğü haberi alınca Samet bey Mesuta yakala onu hemen hakkım varsa.

Sahne 5
Selimi öldüren Nisa taşeron polis tarafından Çiğdem iyicene sinirlenir ve bunda Hüsnünün adı geçer.
Ardından Zahide müdürün evi ayvalıktaki evi eski eşi ve Cansunun babası tarafından ev patlar sırada Eski çocuk şube vardır.
Ardından onlarla ortaklaşa çalışan Rıza amir ve ekibi vardır.
Çiğdem fenerbahçenin kurulma sebebi olan deniz fenerini yakar Fenerbahçe burnunda olan deniz fenerini ve Fenerbahçe parkını kurşunlar Nisa Beşiktaş store u yakar ve fenerbahçe taraftarlarının adı geçer ama onların hepsi taşerondur Taşeron taraftarlar para tarafından

sahne 6
Emre eylem için eylem Yalan kafeyi patlatır. Cihangir'de ve bir giyim dükkanı olan ceviz adlı dükkanı patlatır alış veriş merkezleri şoka uğrar
Sahne 7

Emrenin ikinci hedefi hacıosman meydanı radikal islamcıların hedefi ise Açıdaki fransızca dersidir ve fransızca öğretmeni vurulur.ıssız bir yolda Hacıosman meydanında bomba patlar olan otobüsü bulur

Berke Aybükeyi Almış ve sevgili olmuşlardır Mehmet can gruba dahil etmedi diye
Derya olanları Aybükeye anlatır Mehmet can önce bana aşık oldu ama Mehmet canın babası benim anneme aşık olmuş bide hamile bırakmış tam evlenicekten terslik olmuş şirin ona aşık o bütün grubu kışkırtıp her şeyi yapar ve Berke ve babasının kötülüklerini ispatlamak ister Şirin bu işte değildir. Mehmet can yağızla beraber işi çözmeye çalışırlar
Şirin Aybükeden kurtulmak için ne yapıcak.

Sahne 8
Ali ozan komiser sakın ha şirin kötülük yapma ama yakında pişman olur. Aynı sorunları bende yaşadım bence başları belaya girecek gibi git onlara yardım et kıskançlık cinayete sebep olur.

Onur babasını bulur ama babasıda şuçludur. Ali kemal koçaklı sağ kolu seyfidir.

Murat ne çektin mesut yazık sana şu aşk konusunda
Ece Dündar neler çekti
Hüsnü hiç sorma.
Leyla öylemi.
muzo gerçektenmi.
Deniz bende merak ediyorum acaba ne oldu.
Aylin uzun hikaye.

Tunç babası tekrar içkiye başlamasın diye Ece özgüroğlu çağırır. ve hemen tekrardan amateme yatırılır ilk hedefi rıfat hızaoğludur Tunçun ikinci kez tramvanın sebebi üçüncü kez tramvanın sebebi Esmanın ölümü

Elif ve Sinana ihbar gelir Engin başkomiserle beraber tinerciler arasında çatışma çıkmıştır.
Bu ihbarı yapan Gülyat şenutadır.
92. Bölümün sonu

Son düzenleme:
cnm yazı düzeni ne böyle gözlerim yorulu vlla akrınca gibi yzılar birde kırmızı renk yazmıssın gözlerim gitti vlla :F:F:F
önemli sahneleri kırmızıyla yaz demişti büyütmeyede çalıştım galiba beceremedim

sokak sanatını oklavanla bana üç puan vermiş Arka sokakları sevmiyor diye

sokak sanatını oklavanla bana üç puan vermiş Arka sokakları sevmiyor diye
en çok şuu cümle hoşuma gitti :F:F:F

Çiğdem fenerbahçenin kurulma sebebi olan deniz fenerini yakar Fenerbahçe burnunda olan deniz fenerini ve Fenerbahçe parkını kurşunlar

en çok şuu cümle hoşuma gitti :F:F:F

Çiğdem fenerbahçenin kurulma sebebi olan deniz fenerini yakar Fenerbahçe burnunda olan deniz fenerini ve Fenerbahçe parkını kurşunlar
ama bu üç puanın hırsı fena çıkar sokak sanatından o benden tahmine karagül gibi bir bölüm istiyor

up

Son düzenleme:
Diyalog olmayan sahneler güzel bağlantılı hikaye anlatmisin ama ana hikâyeki kahramanların sırt port yakini çıkıyor)))

güzel olmuş valla beğendim , beğendiğimden kastım yazı,konu düzeni , afiş, filan :D yoksa senayo aynı :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking