Halkın Polisi
386.Bölüm
Aşı olmayanlar hiç bir yere giremiyor
sevgililieri ile buluşamıyor
Ali ozan müdür ne onam formuymuş ortalığı karıştırdı silahlı çatışma çıkar Ezgi başkomiserin yardımıyla Ali ozan müdürün Tanıdığı kişinin sevgilisi kurtuldu aşı olamadığı İçin buluşamadı hayali evlilik teklif etmek
O hayalinde ciddi
Buluşamadan nasıl evlilik teklif edeceksin
Ankara Aşı olmayanlar yüzük alamayacak Aşı olmayana kız yok ve bu görev polislerin eğer bunu yapmazsanız görevden alınırsınız
Gizemli bir numara arar aldattığını ispat edeceğim o da benim tarafa geçecek daha yeni başlıyoruz Ezgi başkomiser her kimsen seni yakalıycam kaçamıcaksın
Sizden kaçan kim Ezgi başkomiser Aşı olmadım diye kimse sevgilimi elimden alamaz Ankara dahil Bir anda okulda bomba patlar
Hepsi tanıdık kişiler
İl sağlık müdürü hedef listesinde Savcı bile onun Polisi ekibi bile
Baş Savcı ben arkanızdayım ekip fotoğrafları yollar bu kim baş savcı burda aşı olmayan ekibi izin vermiyor ekibin baş savcısı cinayettir aşı olursanız terörden ceza evine atarım diyor
Sağol onu görevden almak gerekiyor
Ortalık karışır Arkası çok sağlam çok zengin bir ailenin oğlu ve dokunulmaz birisi ne olamaz
Kim o Bisküvit holdingin sahibi Azade Sancakzade Asiye seni boşayacam Metin
Bu fotoğraflar ne hemde en iyi arkadaşımla
Almanya’nın başkentinden gizli görev babam polis
Asiye sen polismisin
Vay Metin uzun zaman sonra karşılaştık
Kumru
Ali ozan müdür birisinin yaşadığını öğrenir
O yaşıyor Bu işlerde onun parmağı olur genellikle
Gizemli bir terör örgütü bu İçinde her şey var
Kerim Aslan başında değil bu bu çetenin
Aslı’nın babasını öldüren kişi bu verdiği emirle öldürdü yani bir ölen birisi aslında ölmemiş
Mezardan emir veremez ismini biliyorum
Mezarı açtırır ekip bu kişi burda görevli olan zabıta ve çok benzetmişler bu normal mi
Değil değişik teknolojiyle yaptılar
İsmi ne Gizemli Koronacı ismi gerçek adı Gizli biz bile bilmiyoruz Aslı babamın dosyasına baksak o iş öyle olmaz tek tek gideceğiz daha yeni başlıyoruz
Caner soylu demekti öğrendiler yaşadığımı
Benim Kardeşim bir polisle evlenemez onu bir mafya liderine vereceğim
Burak Sancaktar daha yeni başlıyoruz Hüsnü müdür
Emre o kişi yüzünden Ali ozan müdür söz yakalıycam onları
Tunç ve Sinem bir birleriyle buluşmaya başlamıştır
Sinem’in saplantılı aşkı Tuncay
Tuncay bu iş burda bitmedi seni öldüreceğim kimse benim aşkımı elimden alamaz
Tuncay’ın kardeşi arkası sağlam hatırlı kişilerle doludur
386.Bölümün sonu
@Dosi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Mircan Saye @Alos @EmreCan @Tolstoyevski @slhttnmtl
386.Bölüm
Aşı olmayanlar hiç bir yere giremiyor
sevgililieri ile buluşamıyor
Ali ozan müdür ne onam formuymuş ortalığı karıştırdı silahlı çatışma çıkar Ezgi başkomiserin yardımıyla Ali ozan müdürün Tanıdığı kişinin sevgilisi kurtuldu aşı olamadığı İçin buluşamadı hayali evlilik teklif etmek
O hayalinde ciddi
Buluşamadan nasıl evlilik teklif edeceksin
Ankara Aşı olmayanlar yüzük alamayacak Aşı olmayana kız yok ve bu görev polislerin eğer bunu yapmazsanız görevden alınırsınız
Gizemli bir numara arar aldattığını ispat edeceğim o da benim tarafa geçecek daha yeni başlıyoruz Ezgi başkomiser her kimsen seni yakalıycam kaçamıcaksın
Sizden kaçan kim Ezgi başkomiser Aşı olmadım diye kimse sevgilimi elimden alamaz Ankara dahil Bir anda okulda bomba patlar
Hepsi tanıdık kişiler
İl sağlık müdürü hedef listesinde Savcı bile onun Polisi ekibi bile
Baş Savcı ben arkanızdayım ekip fotoğrafları yollar bu kim baş savcı burda aşı olmayan ekibi izin vermiyor ekibin baş savcısı cinayettir aşı olursanız terörden ceza evine atarım diyor
Sağol onu görevden almak gerekiyor
Ortalık karışır Arkası çok sağlam çok zengin bir ailenin oğlu ve dokunulmaz birisi ne olamaz
Kim o Bisküvit holdingin sahibi Azade Sancakzade Asiye seni boşayacam Metin
Bu fotoğraflar ne hemde en iyi arkadaşımla
Almanya’nın başkentinden gizli görev babam polis
Asiye sen polismisin
Vay Metin uzun zaman sonra karşılaştık
Kumru
Ali ozan müdür birisinin yaşadığını öğrenir
O yaşıyor Bu işlerde onun parmağı olur genellikle
Gizemli bir terör örgütü bu İçinde her şey var
Kerim Aslan başında değil bu bu çetenin
Aslı’nın babasını öldüren kişi bu verdiği emirle öldürdü yani bir ölen birisi aslında ölmemiş
Mezardan emir veremez ismini biliyorum
Mezarı açtırır ekip bu kişi burda görevli olan zabıta ve çok benzetmişler bu normal mi
Değil değişik teknolojiyle yaptılar
İsmi ne Gizemli Koronacı ismi gerçek adı Gizli biz bile bilmiyoruz Aslı babamın dosyasına baksak o iş öyle olmaz tek tek gideceğiz daha yeni başlıyoruz
Caner soylu demekti öğrendiler yaşadığımı
Benim Kardeşim bir polisle evlenemez onu bir mafya liderine vereceğim
Burak Sancaktar daha yeni başlıyoruz Hüsnü müdür
Emre o kişi yüzünden Ali ozan müdür söz yakalıycam onları
Tunç ve Sinem bir birleriyle buluşmaya başlamıştır
Sinem’in saplantılı aşkı Tuncay
Tuncay bu iş burda bitmedi seni öldüreceğim kimse benim aşkımı elimden alamaz
Tuncay’ın kardeşi arkası sağlam hatırlı kişilerle doludur
386.Bölümün sonu
@Dosi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Mircan Saye @Alos @EmreCan @Tolstoyevski @slhttnmtl