YS Halkın Polisi 386.Bölüm (Yeni Bölüm)

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
30,920
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Halkın Polisi

386.Bölüm

Aşı olmayanlar hiç bir yere giremiyor

sevgililieri ile buluşamıyor

Ali ozan müdür ne onam formuymuş ortalığı karıştırdı silahlı çatışma çıkar Ezgi başkomiserin yardımıyla Ali ozan müdürün Tanıdığı kişinin sevgilisi kurtuldu aşı olamadığı İçin buluşamadı hayali evlilik teklif etmek

O hayalinde ciddi

Buluşamadan nasıl evlilik teklif edeceksin

Ankara Aşı olmayanlar yüzük alamayacak Aşı olmayana kız yok ve bu görev polislerin eğer bunu yapmazsanız görevden alınırsınız

Gizemli bir numara arar aldattığını ispat edeceğim o da benim tarafa geçecek daha yeni başlıyoruz Ezgi başkomiser her kimsen seni yakalıycam kaçamıcaksın

Sizden kaçan kim Ezgi başkomiser Aşı olmadım diye kimse sevgilimi elimden alamaz Ankara dahil Bir anda okulda bomba patlar

Hepsi tanıdık kişiler

İl sağlık müdürü hedef listesinde Savcı bile onun Polisi ekibi bile

Baş Savcı ben arkanızdayım ekip fotoğrafları yollar bu kim baş savcı burda aşı olmayan ekibi izin vermiyor ekibin baş savcısı cinayettir aşı olursanız terörden ceza evine atarım diyor

Sağol onu görevden almak gerekiyor

Ortalık karışır Arkası çok sağlam çok zengin bir ailenin oğlu ve dokunulmaz birisi ne olamaz

Kim o Bisküvit holdingin sahibi Azade Sancakzade Asiye seni boşayacam Metin

Bu fotoğraflar ne hemde en iyi arkadaşımla

Almanya’nın başkentinden gizli görev babam polis

Asiye sen polismisin

Vay Metin uzun zaman sonra karşılaştık

Kumru

Ali ozan müdür birisinin yaşadığını öğrenir

O yaşıyor Bu işlerde onun parmağı olur genellikle

Gizemli bir terör örgütü bu İçinde her şey var

Kerim Aslan başında değil bu bu çetenin

Aslı’nın babasını öldüren kişi bu verdiği emirle öldürdü yani bir ölen birisi aslında ölmemiş

Mezardan emir veremez ismini biliyorum

Mezarı açtırır ekip bu kişi burda görevli olan zabıta ve çok benzetmişler bu normal mi

Değil değişik teknolojiyle yaptılar

İsmi ne Gizemli Koronacı ismi gerçek adı Gizli biz bile bilmiyoruz Aslı babamın dosyasına baksak o iş öyle olmaz tek tek gideceğiz daha yeni başlıyoruz

Caner soylu demekti öğrendiler yaşadığımı

Benim Kardeşim bir polisle evlenemez onu bir mafya liderine vereceğim

Burak Sancaktar daha yeni başlıyoruz Hüsnü müdür

Emre o kişi yüzünden Ali ozan müdür söz yakalıycam onları

Tunç ve Sinem bir birleriyle buluşmaya başlamıştır

Sinem’in saplantılı aşkı Tuncay

Tuncay bu iş burda bitmedi seni öldüreceğim kimse benim aşkımı elimden alamaz

Tuncay’ın kardeşi arkası sağlam hatırlı kişilerle doludur

386.Bölümün sonu
@Dosi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Mircan Saye @Alos @EmreCan @Tolstoyevski @slhttnmtl

Halkın Polisi 387.Bölüm Fragman
Bu arkası sağlam kişiler Mesut’a oğlu yüzünden dert oluyor
Kerim Aslan bir polisi öldürdü ve yakalanıp mahkeme nasıl serbest bıraktı
Aslı Atalay’ın babası Özkan Atalay ve ikiz kardeşi Aslı karayı hastahaneden kaçıran çeteyle bağlantısı var mı bu Kara kim Halkın polisi Tehlikeli yeni Bölümüyle Pazartesi günü @Dosi @Emre Ozansoy @serhatt @Angelica @Doğan @serhatt @slhttnmtl

Halkın Polisi 387.Bölüm Fragman
Bu arkası sağlam kişiler Mesut’a oğlu yüzünden dert oluyor
Kerim Aslan bir polisi öldürdü ve yakalanıp mahkeme nasıl serbest bıraktı
Aslı Atalay’ın babası Özkan Atalay ve ikiz kardeşi Aslı karayı hastahaneden kaçıran çeteyle bağlantısı var mı bu Kara kim Halkın polisi Tehlikeli yeni Bölümüyle Pazartesi günü @Dosi @Emre Ozansoy @serhatt @Angelica @Doğan @serhatt @slhttnmtl
Epey olaylar olmuş.