Emre Ozansoy
Moderatör
Hiç hatırlamıyorum o bölümleri @pompy, kaçıncı bölümlerdi?Evet Arka sokaklarda vardı Rıza sürülmüştü bütçe şubeye tecavüzcü yakaladı diye
Hiç hatırlamıyorum o bölümleri @pompy, kaçıncı bölümlerdi?Evet Arka sokaklarda vardı Rıza sürülmüştü bütçe şubeye tecavüzcü yakaladı diye
Bir ara bakayım @pompy. Geçen gün Elif'in, Zeynep'in, Hüsnü'nün, Rıza'nın vurulma sahnelerine bakmıştım.266.Bölüm @Emre Ozansoy
Asli komiser resmi kiyafetle trafikten girmez diye düşündüm pasaport şubeden girmez bütçe şube kaldı tepki çekmesin diye @Emre OzansoyBir ara bakayım @pompy. Geçen gün Elif'in, Zeynep'in, Hüsnü'nün, Rıza'nın vurulma sahnelerine bakmıştım.
iyi düşünmüşsün @pompy, bence de böyle daha iyi olmuş.Asli komiser resmi kiyafetle trafikten girmez diye düşündüm pasaport şubeden girmez bütçe şube kaldı tepki çekmesin diye @Emre Ozansoy
Emre komiser icin bodrum terör şubesi yazdım @Emre Ozansoyiyi düşünmüşsün @pompy, bence de böyle daha iyi olmuş.
Halkın Polisi 383.Bölüm Fragmanı
Selin ve Ezgi’ye büyük düşmanın gelmesi
Selin komiserin en iyi arkadaşının yaptığı tuzak bahar ve Mesut’u evlendirmesi Selin’in gelinlikle ortada kaldı Hakan’da damatlıkta ortada kaldı Aslı komiser ve ekibi ölecekmi
Halkın Polisi 383.Bölümü Pazartesi günü Yenisuda @Dosi @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Angelica @Emre Ozansoy @Çiğdem @Tolstoyevski @xdragxx