Ne sandınKendin bir antika olmuşsun.![]()
Ne sandınKendin bir antika olmuşsun.![]()
Değerli işteSanki iyi bir fokta.![]()
Niye sinirlisin bu günlerdeAman öyle tamam.![]()
Sinirli olduğumu nereden çıkardın?Niye sinirlisin bu günlerde![]()
Almanya’da bombalı eylem konsolosluğa kerem tarafından aşı olmamak İçin Almanya’yla Türkiye arasında kriz çıkarmak istedi hatta Almanya’da iç savaş çıkarmak istedi @Dosi @serhatt @kerem @Çiğdem @Gerekli24Sinirli olduğumu nereden çıkardın?![]()
Kerem mi yaptı bunları? 😱Almanya’da bombalı eylem konsolosluğa kerem tarafından aşı olmamak İçin Almanya’yla Türkiye arasında kriz çıkarmak istedi hatta Almanya’da iç savaş çıkarmak istedi @Dosi @serhatt @kerem @Çiğdem @Gerekli24
evet kerem yaptı sebep Aşıdan olmak istemediği için nişanlısı reddetti diye yaptı @serhattKerem mi yaptı bunları? 😱
Başına gelecek var.evet kerem yaptı sebep Aşıdan olmak istemediği için nişanlısı reddetti diye yaptı @serhatt
Almanya’da bombalı eylem konsolosluğa kerem tarafından aşı olmamak İçin Almanya’yla Türkiye arasında kriz çıkarmak istedi hatta Almanya’da iç savaş çıkarmak istedi @Dosi @serhatt @kerem @Çiğdem @Gerekli24
Hayattaki tek derdim evlenmek. Sırf o yüzden iki ülke arasında savaş çıkardım.Başına gelecek var.
Evlenmek mi? 😱 Vazgeç, hayatını karartma.Hayattaki tek derdim evlenmek. Sırf o yüzden iki ülke arasında savaş çıkardım.@Çiğdem @Emre Ozansoy
Düz duvara tırmanıyor diyorlar.Hayattaki tek derdim evlenmek. Sırf o yüzden iki ülke arasında savaş çıkardım.@Çiğdem @Emre Ozansoy
Öyle görünüyorSinirli olduğumu nereden çıkardın?![]()
Bende hem İrlandalı hem Fransızdı o kızla evlenmek istiyordum Pandemi çıktı o kızın en çok hoşlandığı maç çok fanatikti @eskici @Emre OzansoyEvlenmek mi? 😱 Vazgeç, hayatını karartma.![]()