Ne sandınKendin bir antika olmuşsun.
Ne sandınKendin bir antika olmuşsun.
Değerli işteSanki iyi bir fokta.
Niye sinirlisin bu günlerdeAman öyle tamam.
Sinirli olduğumu nereden çıkardın?Niye sinirlisin bu günlerde
Almanya’da bombalı eylem konsolosluğa kerem tarafından aşı olmamak İçin Almanya’yla Türkiye arasında kriz çıkarmak istedi hatta Almanya’da iç savaş çıkarmak istedi @Dosi @serhatt @kerem @Çiğdem @Gerekli24Sinirli olduğumu nereden çıkardın?
Kerem mi yaptı bunları? 😱Almanya’da bombalı eylem konsolosluğa kerem tarafından aşı olmamak İçin Almanya’yla Türkiye arasında kriz çıkarmak istedi hatta Almanya’da iç savaş çıkarmak istedi @Dosi @serhatt @kerem @Çiğdem @Gerekli24
evet kerem yaptı sebep Aşıdan olmak istemediği için nişanlısı reddetti diye yaptı @serhattKerem mi yaptı bunları? 😱
Başına gelecek var.evet kerem yaptı sebep Aşıdan olmak istemediği için nişanlısı reddetti diye yaptı @serhatt
Almanya’da bombalı eylem konsolosluğa kerem tarafından aşı olmamak İçin Almanya’yla Türkiye arasında kriz çıkarmak istedi hatta Almanya’da iç savaş çıkarmak istedi @Dosi @serhatt @kerem @Çiğdem @Gerekli24
Hayattaki tek derdim evlenmek. Sırf o yüzden iki ülke arasında savaş çıkardım. @Çiğdem @Emre OzansoyBaşına gelecek var.
Evlenmek mi? 😱 Vazgeç, hayatını karartma.Hayattaki tek derdim evlenmek. Sırf o yüzden iki ülke arasında savaş çıkardım. @Çiğdem @Emre Ozansoy
Düz duvara tırmanıyor diyorlar.Hayattaki tek derdim evlenmek. Sırf o yüzden iki ülke arasında savaş çıkardım. @Çiğdem @Emre Ozansoy
Öyle görünüyorSinirli olduğumu nereden çıkardın?
Bende hem İrlandalı hem Fransızdı o kızla evlenmek istiyordum Pandemi çıktı o kızın en çok hoşlandığı maç çok fanatikti @eskici @Emre OzansoyEvlenmek mi? 😱 Vazgeç, hayatını karartma.