galatasarayın başına türkiye liginde geldi @Gerekli24Biliyorum o olayı
galatasarayın başına türkiye liginde geldi @Gerekli24Biliyorum o olayı
Baya uzun bir fragman olmuş bu 😱 bölüm sandım350.Bölüm Fragmanı
@Dosi Ali Ozan müdür tek başına çatışmaya girer barhan kaçar adamları tek tek vurulunca başka birisinin yardımıyla
o sırada tolga sinirlenir bir işi beceremedim
Ezgi başkomiser ve ekibi müdürü nerde acaba denizde ceset bulan denize fırlatmışlar ama su bütün delilleri yok etmiş kim olduğunu bulmalıyız Ali Ozan müdür Ayşinle beraber olay yerine gider
bunedir böyle Barhan bu olaydan sonra ne yapacak
bu kızı denize fırlatan kim öldüren kim
ekip yeni bir düşman kazandı Ali ozan müdürün lise birden sınıf arkadaşı olan Barhan
Ayşin bende onun sınıf arkadaşıyım lise birden
birde evlendin onunla
romantiklik sorununu anlattım diye kızdı bu fotoğraf telefondan o zamandan beri takipteymissin kim bunu yapan
birileri peşimizde kim peşimizde onu öğreneceğiz Halkın Polisi heyecan dolu Yeni bölümüyle Pazartesi akşamı Yenisuda @Dosi @Gerekli24 @doan56 @Angelica @STARAN
ayarlıyamadım fragmanı @DosiBaya uzun bir fragman olmuş bu 😱 bölüm sandım
aynen katılıyporum iyi reyting oplur@Dosi @doan56 Karakterin sebebi nasıl bu olay arka sokaklarda işlense iyi reyting yapar @doan56 @Dosi @Gerekli24 seyirci böyle karakter istiyor twitterdan baktığımda
ama böyle bir karaktere izin çıkmaz ceza yer dizi @doan56aynen katılıyporum iyi reyting oplur
tunç tutuklandı @Dosiİzlemedim. Demek nikah olmadı
Evet benden daha iyi niyetli yazmışlargenemı iptal off
gene ..sezon finalınde iki ay içinde nikah olcak dediler..o yaz arası evleneceklerdi..senarirtte sıktıEvet benden iyi niyetli yazmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?