İnanmalısınYooo desen de inanmam .ss
İnanmalısınYooo desen de inanmam .ss
Niye kovuyorsun beni sürekliİkile canım
Sen o isimli bir dizi yazmısdın ve ortalık birbirine girmişti @Maskeli Fedai @MasacRE @Bully @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @kerem @Turkuazz @mrt-06 @serhatt
@eskiciSen o isimli bir dizi yazmısdın ve ortalık birbirine girmişti @Maskeli Fedai @MasacRE @Bully @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @kerem @Turkuazz @mrt-06 @serhatt
Ciddi anlamda forumda kaos çıkmıştı büyük kararlar alınmıştı büyük değişimler yaşanmıştı ve senaryo bölümü artık eskisi gibi olmamıştı görende savaş çıktı sanacak o kadar ciddi şeyler yaşanmıştı bir senaryodan dolayı
Pek takip etmiyorsun artık Halkın Polisini.Sen o isimli bir dizi yazmısdın ve ortalık birbirine girmişti @Maskeli Fedai @MasacRE @Bully @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @kerem @Turkuazz @mrt-06 @serhatt
Ciddi anlamda forumda kaos çıkmıştı büyük kararlar alınmıştı büyük değişimler yaşanmıştı ve senaryo bölümü artık eskisi gibi olmamıştı görende savaş çıktı sanacak o kadar ciddi şeyler yaşanmıştı bir senaryodan dolayı
Aaa etmez olurmuyuz serhat eskiciyle birlkte zaten @pompy konularını biz cosduruyoruzPek takip etmiyorsun artık Halkın Polisini.
sahneyi seyrettinmi betüşe tehdit @ÇiğdemDikkatli oldun artık sende zaten
@kerem in yarışmasıyla çarpışıyor @Harunnn60 budefa futbola gönderme yapıyorum Fenerbahçenin başı büyük dertte başkan Ali koçun yerine başkent takımı Osmanlısporun kurucu fenerbahçe başkanlığına aday @Harunnn60Pek takip etmiyorsun artık Halkın Polisini.
Aaa onu sevmiyorum youtubeden bile izlemedim
fenerbahçeye tuzak kurdular osmanlısporun kurusu fenere başkan olsun diye @Çiğdem transfer bile yaptırmadılar @Çiğdem bütün adamlarımızı yollattırdılar stoperileri zorludaki toplantıyı sızdırdılar istanbul trafiğine takılmışlar hakemlerin liderinin karnı acıkmış olabilir adam beşiktaşın efsanevi sol beki hakemleri atayan oğuz bayern münich fenerbahçe 7 kişi oynamış fenerbahçe 3-2 aldı @ÇiğdemAaa onu sevmiyorum youtubeden bile izlemedim
Aaa dur yaas yavas anlat bismillah 😱 😱 😱 @eskici @serhatt @xemrexxxfenerbahçeye tuzak kurdular osmanlısporun kurusu fenere başkan olsun diye @Çiğdem transfer bile yaptırmadılar @Çiğdem bütün adamlarımızı yollattırdılar stoperileri zorludaki toplantıyı sızdırdılar istanbul trafiğine takılmışlar hakemlerin liderinin karnı acıkmış olabilir adam beşiktaşın efsanevi sol beki hakemleri atayan oğuz bayern münich fenerbahçe 7 kişi oynamış fenerbahçe 3-2 aldı @Çiğdem
oğuz sarvan fenerbahçe maçlarına hakemi atayan kişi @Çiğdem
Bitti dimi bu maçlar daha oynanmıcak Yaz geliyor zatenoğuz sarvan fenerbahçe maçlarına hakemi atayan kişi @Çiğdem