En çok pompy sevinecek bunaCuma gününe al o zaman Ali Ozan. Yarisma 6 Haziran'da bitecek zaten merak etme.![]()
Belli olmaz o işler bacim
@pompy kuzucum beni petrol ile beslenen bi cadı yap tamam mı? Petrol içeyim ve güçleneyim![]()
Reyiz durdurulamıyor
Olsun olsun yine başlama kötü habercisi![]()
![]()
![]()
düşünüyorum çine petrolü nasıl getireceğim diye düşünüyorum sen sihirle yaparsın zaten @sokak sanati Erkeğe cadı denmiyor büyücü deniliyor sihirli annemdeki hatalara yapmamaya çalışıyorum @sokak sanati@pompy beni dinlemiyor ama. Beni petrolleri beslenen bi cadı yapması lazım. Yoksa çıkarım diziden![]()
Kafana atacam o füzeyiSizde için belki içinden füze çıkar@serhatt
düşünüyorum çine petrolü nasıl getireceğim diye düşünüyorum sen sihirle yaparsın zaten @sokak sanati
O nasıl oluyor@pompy beni dinlemiyor ama. Beni petrolleri beslenen bi cadı yapması lazım. Yoksa çıkarım diziden![]()
sihirle yapabilirsin büyücü olarak sihirli annemin bitme sebebi erkekten cadı olmaz kötü büyücü olur cadının erkek versiyonu @sokak sanatiRusyada ve Çinde petrol çıkıyor zaten. İstersen insan kanı ile beslenen bir vampirde yapabilirsin.
O nasıl oluyor![]()
![]()
![]()
büyücü cadının erkek versiyonu @ÇiğdemO nasıl oluyor![]()
![]()
![]()
sihirle yapabilirsin büyücü olarak sihirli annemin bitme sebebi erkekten cadı olmaz kötü büyücü olur cadının erkek versiyonu @sokak sanati
Ben almıyımSizde için belki içinden füze çıkar@serhatt
periliçenin bilmediği sihirleri biliyorsun pakize gibi @sokak sanatiÇok iyi düşünmüşsün reis. Tüm insanlığa gazap olmaya geliyorum.![]()
Zaten öyle dolaşıyorsun aa şimdi duruldunda MS dönemleri o moddaydınPompy'nin senaryosunda her şey mümkün. Canavar gibi bi şey yapacak. Usulde anlaştık şuanlık![]()