En çok pompy sevinecek bunaCuma gününe al o zaman Ali Ozan. Yarisma 6 Haziran'da bitecek zaten merak etme.
Belli olmaz o işler bacim
@pompy kuzucum beni petrol ile beslenen bi cadı yap tamam mı? Petrol içeyim ve güçleneyim
Reyiz durdurulamıyor
Sizde için belki içinden füze çıkar @serhattReyiz durdurulamıyor
Olsun olsun yine başlama kötü habercisi
düşünüyorum çine petrolü nasıl getireceğim diye düşünüyorum sen sihirle yaparsın zaten @sokak sanati Erkeğe cadı denmiyor büyücü deniliyor sihirli annemdeki hatalara yapmamaya çalışıyorum @sokak sanati@pompy beni dinlemiyor ama. Beni petrolleri beslenen bi cadı yapması lazım. Yoksa çıkarım diziden
Kafana atacam o füzeyiSizde için belki içinden füze çıkar @serhatt
düşünüyorum çine petrolü nasıl getireceğim diye düşünüyorum sen sihirle yaparsın zaten @sokak sanati
O nasıl oluyor@pompy beni dinlemiyor ama. Beni petrolleri beslenen bi cadı yapması lazım. Yoksa çıkarım diziden
sihirle yapabilirsin büyücü olarak sihirli annemin bitme sebebi erkekten cadı olmaz kötü büyücü olur cadının erkek versiyonu @sokak sanatiRusyada ve Çinde petrol çıkıyor zaten. İstersen insan kanı ile beslenen bir vampirde yapabilirsin.
O nasıl oluyor
İçeceği @eskici e tutup öyle açKafana atacam o füzeyi
büyücü cadının erkek versiyonu @ÇiğdemO nasıl oluyor
sihirle yapabilirsin büyücü olarak sihirli annemin bitme sebebi erkekten cadı olmaz kötü büyücü olur cadının erkek versiyonu @sokak sanati
Ben almıyımSizde için belki içinden füze çıkar @serhatt
periliçenin bilmediği sihirleri biliyorsun pakize gibi @sokak sanatiÇok iyi düşünmüşsün reis. Tüm insanlığa gazap olmaya geliyorum.
Zaten öyle dolaşıyorsun aa şimdi duruldunda MS dönemleri o moddaydınPompy'nin senaryosunda her şey mümkün. Canavar gibi bi şey yapacak. Usulde anlaştık şuanlık