TAMAMDIR.Halkın Polisi 336.Bölüm fragmanı
Büyük Pusu ekip tehlikede kerem müdür ve ekibi almanyadan gelip virüsten kaynaklı istanbulda mahsur kalan ekip Almanyada ne etki yaratacak halkın Polisi tehlike dolu yeni bölümüyle 18 Mayıs pazartesi günü saat 21.45 yenisuda @kerem @Çiğdem @Harunnn60 @serhatt @eskici @MasacRE
@kerem @Forumdash @MasacRE @sokak sanati boş boş izliyorlar işte Son 2 sezonu bir Yiğitle biz sevdikFark-ı Profesör yani ben Senin sincap gibi özdeşleştim artık bu avatarımla
Başladım 4.sezona, gayet güzel gidiyor. Niye gömülmüş ki forumda anlamadım
Çok beklersin @MasacRE
Ozaman Kütük beyi desteklicem zaten ben @MasacRE tarafında @Bully senin tarafta olması uygun gibi@Maskeli Fedai satmaz ecünnüsünü, sen benim tarafımda kal
Valla sıkmadan izletiyor canım, bu sezon da çok iyi bence@kerem @Forumdash @MasacRE @sokak sanati boş boş izliyorlar işte Son 2 sezonu bir Yiğitle biz sevdik
Bu arada 4.sezonu tamamlamadım sen kaçtasın birlikte tamamlarız belki bitirmediysen
5 Te falandım galiba senin son 2 bölüm kalmış bitir bari bende bir ara halledecem millet bitirdi gittiValla sıkmadan izletiyor canım, bu sezon da çok iyi bence
Baktım şimdi, 7.bölüme başlamamışım
Hahah güzel bir benzetme olmuş, tam bizim duruma uygun
Sizlerin arkasında olanlarda @Maskeli Fedai ile senin @MEnes ve @batuhankaralar @Bully
Bence oynanmamalı.Halkın Polisinde maçlar oynanmaya başlıyor ilk maçta sıkıntı yok gibiydi ikinci maçta pozitif olanlar maç oynayınca beşiktaş-antalyaspor maçında korona vakası hemde o kadar çoktu stadyum ambulans dolu olur
Halkın Polisi 336.Bölümüyle Heyecan dolu bölümüyle Yenisuda @Çiğdem @serhatt @eskici @Harunnn60