Hastanede 3 ay yatmam inş zaten Sihirli Hayatlarda aylardır boşlukta kalmıstım
Hastanede 3 ay yatmam inş zaten Sihirli Hayatlarda aylardır boşlukta kalmıstım
bellide olmaz en azından yerin belli Tutku gitse bile başınıza dert açmadan gitmez Sihirli hayatlarda @Çiğdem-Hastanede 3 ay yatmam inş zaten Sihirli Hayatlarda aylardır boşlukta kalmıstım
Aaa uyansam Tutkuyu görecem hepten kötü benim işim uyanmıyayım en iyisibellide olmaz en azından yerin belli Tutku gitse bile başınıza dert açmadan gitmez Sihirli hayatlarda @Çiğdem-
Fenerbahçe-Beşiktaş maçı kadıköyde 6.haftada Şenol güneş gitmeyecek kadıköye şenol güneş 6. hafta yolcu quaresma gidiyor sizden @Çiğdem-Aaa okadar eskiyi bilmem ama yakın zamanda olaylar oluyor malesef bu yüzden Beşiktaş dısında maçlara daha gitmiyoruz
Arabistana @Çiğdem- kadıköyü duyunca gitme kararı almışlar çünkü olan olayı hatırlıyorsun Türkiye kupasında
Araplarda napacakArabistana @Çiğdem- kadıköyü duyunca gitme kararı almışlar çünkü olan olayı hatırlıyorsun Türkiye kupasında
Kadıköye gitmemek için Beşiktaş-Bursada birbirlerine fenerbahçe-trabzon gibi @Çiğdem-Araplarda napacak
maçta çakmaklar yağmıştı
Galiba ben Fenerbahçe ye yardım edecek kapasite Var ben kalecisi olmayan sınıfla final oynadım @Çiğdem-Ooo 1 yıl desene
Aaa keleciniz yokmuydu cnmGaliba ben Fenerbahçe ye yardım edecek kapasite Var ben kalecisi olmayan sınıfla final oynadım @Çiğdem-
Kaleci mevkinde oynamıyor hiç biriAaa keleciniz yokmuydu cnm
Aaa iyi yenmişsiniz ozaman benim bildim kaleci olmadan olmuyorKaleci mevkinde oynamıyor hiç biri
Hepsi orta saha oyuncusu 1 maç kalede oynamış ama çıkarmışlar çünkü orta saha oyuncusunu defansta oynattılar @Çiğdem-
Sınıfta defans korkusundan Bodrumspordan hepsi
Tek Galatasaraylı vardı Eraydan bile kötüydü Kameniden bile
Finalde kaybettim 8-7Aaa iyi yenmişsiniz ozaman benim bildim kaleci olmadan olmuyor