Hastanede 3 ay yatmam inş zaten Sihirli Hayatlarda aylardır boşlukta kalmıstım
Hastanede 3 ay yatmam inş zaten Sihirli Hayatlarda aylardır boşlukta kalmıstım
bellide olmaz en azından yerin belli Tutku gitse bile başınıza dert açmadan gitmez Sihirli hayatlarda @Çiğdem-Hastanede 3 ay yatmam inş zaten Sihirli Hayatlarda aylardır boşlukta kalmıstım![]()
Aaa uyansam Tutkuyu görecem hepten kötü benim işim uyanmıyayım en iyisibellide olmaz en azından yerin belli Tutku gitse bile başınıza dert açmadan gitmez Sihirli hayatlarda @Çiğdem-
Fenerbahçe-Beşiktaş maçı kadıköyde 6.haftada Şenol güneş gitmeyecek kadıköye şenol güneş 6. hafta yolcu quaresma gidiyor sizden @Çiğdem-Aaa okadar eskiyi bilmem ama yakın zamanda olaylar oluyor malesef bu yüzden Beşiktaş dısında maçlara daha gitmiyoruz![]()
Arabistana @Çiğdem- kadıköyü duyunca gitme kararı almışlar çünkü olan olayı hatırlıyorsun Türkiye kupasında
Araplarda napacakArabistana @Çiğdem- kadıköyü duyunca gitme kararı almışlar çünkü olan olayı hatırlıyorsun Türkiye kupasında
Kadıköye gitmemek için Beşiktaş-Bursada birbirlerine fenerbahçe-trabzon gibi @Çiğdem-Araplarda napacak![]()
![]()
![]()
maçta çakmaklar yağmıştı
Galiba ben Fenerbahçe ye yardım edecek kapasite Var ben kalecisi olmayan sınıfla final oynadım @Çiğdem-Ooo 1 yıl desene![]()
![]()
![]()
Aaa keleciniz yokmuydu cnmGaliba ben Fenerbahçe ye yardım edecek kapasite Var ben kalecisi olmayan sınıfla final oynadım @Çiğdem-
Kaleci mevkinde oynamıyor hiç biriAaa keleciniz yokmuydu cnm![]()
Aaa iyi yenmişsiniz ozaman benim bildim kaleci olmadan olmuyorKaleci mevkinde oynamıyor hiç biri
Hepsi orta saha oyuncusu 1 maç kalede oynamış ama çıkarmışlar çünkü orta saha oyuncusunu defansta oynattılar @Çiğdem-
Sınıfta defans korkusundan Bodrumspordan hepsi
Tek Galatasaraylı vardı Eraydan bile kötüydü Kameniden bile
Finalde kaybettim 8-7Aaa iyi yenmişsiniz ozaman benim bildim kaleci olmadan olmuyor![]()