Hhaha Lavabodaykende olay çözer bunlarBu adamların olay çözemediği zaman yok ki zaten![]()
Hhaha Lavabodaykende olay çözer bunlarBu adamların olay çözemediği zaman yok ki zaten![]()
Çözerler tabi reyiz ne derse onu yaparlarHhaha Lavabodaykende olay çözer bunlar![]()
![]()
![]()
Seçime özel bölümde yapar @pompy şimdi Ali Ozan müdür seçimlerde olay çözüyordur akşama yayınlanırÇözerler tabi reyiz ne derse onu yaparlar![]()
Dur bakalım seçim bitsin ona göre yapar reyiz
Hileleri @pompy çözüp icabına bakar ondan kaçmaz ayollDur bakalım seçim bitsin ona göre yapar reyiz![]()
Dur bakalım seçim bitsin ona göre yapar reyiz![]()
Seçim günü özel bölümü yaptım kim kazanıcak EKİP seçimde güvenliği sağlayacakmı 3 bölüm sürecek seçimi kim kazanacak ikinci Tura kalacakmış @Çiğdem- @eskici
Ooo 3 bölümlük analiz geliyor @eskiciSeçim günü özel bölümü yaptım kim kazanıcak EKİP seçimde güvenliği sağlayacakmı 3 bölüm sürecek seçimi kim kazanacak ikinci Tura kalacakmı
Reyiz hazırlamış bileSeçim günü özel bölümü yaptım kim kazanıcak EKİP seçimde güvenliği sağlayacakmı 3 bölüm sürecek seçimi kim kazanacak ikinci Tura kalacakmı
Reyiz kaçırmaz hiçbir şeyiGüncel haber gibi oğlan vlla![]()
![]()
![]()
Reyiz kaçırmaz hiçbir şeyi![]()
eskiciler bu gün hile yapacakmış Ali Ozan müdür oralarda gözünü dört açsın
Kim hile yapacakmışeskiciler bu gün hile yapacakmış Ali Ozan müdür oralarda gözünü dört açsın![]()
![]()
![]()
Lise zamanındayken arkadaşımdan bilgi aldımKim hile yapacakmış![]()
Ne bilgisi reyizLise zamanındayken arkadaşımdan bilgi aldım
Bütün Türkiyede olacak bu bölüm Avrupa İskandinav Amerika orta Asya KıbrısTamam reyiz![]()
Kimsenin bir şey yaptığı yok iyi partinin şansı yok zaten