Hhaha Lavabodaykende olay çözer bunlarBu adamların olay çözemediği zaman yok ki zaten
Hhaha Lavabodaykende olay çözer bunlarBu adamların olay çözemediği zaman yok ki zaten
Çözerler tabi reyiz ne derse onu yaparlarHhaha Lavabodaykende olay çözer bunlar
Seçime özel bölümde yapar @pompy şimdi Ali Ozan müdür seçimlerde olay çözüyordur akşama yayınlanırÇözerler tabi reyiz ne derse onu yaparlar
Dur bakalım seçim bitsin ona göre yapar reyizSeçime özel bölümde yapar @pompy şimdi Ali Ozan müdür seçimlerde olay çözüyordur akşama yayınlanır
Hileleri @pompy çözüp icabına bakar ondan kaçmaz ayollDur bakalım seçim bitsin ona göre yapar reyiz
Dur bakalım seçim bitsin ona göre yapar reyiz
Seçim günü özel bölümü yaptım kim kazanıcak EKİP seçimde güvenliği sağlayacakmı 3 bölüm sürecek seçimi kim kazanacak ikinci Tura kalacakmış @Çiğdem- @eskiciSeçime özel bölümde yapar @pompy şimdi Ali Ozan müdür seçimlerde olay çözüyordur akşama yayınlanır
Ooo 3 bölümlük analiz geliyor @eskiciSeçim günü özel bölümü yaptım kim kazanıcak EKİP seçimde güvenliği sağlayacakmı 3 bölüm sürecek seçimi kim kazanacak ikinci Tura kalacakmı
Hileleri @pompy çözüp icabına bakar ondan kaçmaz ayoll
Reyiz hazırlamış bileSeçim günü özel bölümü yaptım kim kazanıcak EKİP seçimde güvenliği sağlayacakmı 3 bölüm sürecek seçimi kim kazanacak ikinci Tura kalacakmı
Reyiz kaçırmaz hiçbir şeyiGüncel haber gibi oğlan vlla
Reyiz kaçırmaz hiçbir şeyi
eskiciler bu gün hile yapacakmış Ali Ozan müdür oralarda gözünü dört açsın
Kim hile yapacakmışeskiciler bu gün hile yapacakmış Ali Ozan müdür oralarda gözünü dört açsın
Lise zamanındayken arkadaşımdan bilgi aldımKim hile yapacakmış
Ne bilgisi reyizLise zamanındayken arkadaşımdan bilgi aldım
Bütün Türkiyede olacak bu bölüm Avrupa İskandinav Amerika orta Asya KıbrısTamam reyiz
Kimsenin bir şey yaptığı yok iyi partinin şansı yok zatenİyi Partinin önünü kesmeye çalısıyorsunuz ama Ali Ozan müdür buralarda @pompy