Parlakçı erkekler mi dersin ecünnü kovalayan mı dersin her şey varHhaha yok burası tımarhane gibi zaten heryerden cinsler olarak toplanmışız
Parlakçı erkekler mi dersin ecünnü kovalayan mı dersin her şey varHhaha yok burası tımarhane gibi zaten heryerden cinsler olarak toplanmışız
Uzaylı bile var @pompy @TolstoyevskiParlakçı erkekler mi dersin ecünnü kovalayan mı dersin her şey var
Hahah Oda kabul ediyor uzaylı üye olduğunu
Bunu bilmiyordum bak o zaman sorun olmazHahah Oda kabul ediyor uzaylı üye olduğunu
Bende kaçacam bu @destere sabah 8 de gelecek belliBunu bilmiyordum bak o zaman sorun olmazneyse senin muhabbetine doyum olmuyor ama benim uyku saatim geldi artık ben kaçıyorum
Aynen onun gelmeye niyeti yok gibi hadi iyi geceler sanaBende kaçacam bu @destere sabah 8 de gelecek belli
Cicili bicili rüyalarAynen onun gelmeye niyeti yok gibi hadi iyi geceler sana
Bende kaçacam bu @destere sabah 8 de gelecek belli
iki gündür böyle tam giriyorum foruma siz çıkıyorsunuz kılpayı kaçırmışım siziAynen onun gelmeye niyeti yok gibi hadi iyi geceler sana
Öğlenden geceye kadar uyuyordur işte ama bazen uyumayı abartıyor sanki
beni desteklediği mesajlarla ekiciye gittikçe kanım kaynıyor keşke kız olsaydı hemen asılmaya başlardımYazları 6 ay uyuyor Fok balığı olarak kış uykusu
Bizde şans yok reyiz napalım yapacak bir şey yokiki gündür böyle tam giriyorum foruma siz çıkıyorsunuz kılpayı kaçırmışım sizine şansızlık
beni desteklediği mesajlarla ekiciye gittikçe kanım kaynıyor keşke kız olsaydı hemen asılmaya başlardımne yazıkki o da sap forumun yüzde doksanı gibi
ne şans var bizde bizi tefe koyan kız şirret çıktıbize destek ise erkeklerden geliyorböyle bir bahtsızlık olabilirmi
Bizde şans yok reyiz napalım yapacak bir şey yok
Evet sabah 7 de gelip kıl payı kaçırmışsın gerçekten cnmiki gündür böyle tam giriyorum foruma siz çıkıyorsunuz kılpayı kaçırmışım sizine şansızlık
beni desteklediği mesajlarla ekiciye gittikçe kanım kaynıyor keşke kız olsaydı hemen asılmaya başlardımne yazıkki o da sap forumun yüzde doksanı gibi
ne şans var bizde bizi tefe koyan kız şirret çıktıbize destek ise erkeklerden geliyorböyle bir bahtsızlık olabilirmi
Sen beni ne sanıyorsun acabaEvet sabah 7 de gelip kıl payı kaçırmışsın gerçekten cnm
Sana kız erkek fark etmiyor @eskici e bi şansını dene belki bu sevgililer gününde kısmetin açılır onu kıskanmam söz
Hahaha eskiciye asılıcaktım falan sankı benden izin istiyor gibi hissettimSen beni ne sanıyorsun acaba
Kız olsaydı asılırdım demiş bu halde asılacak hali yok
Benim yabancı oğlanları keser biçer göğüs kısımlarını şişirir kullanırım falan diyorduKız olsaydı asılırdım demiş bu halde asılacak hali yok
Hhahah Sapık diye boşunamı diyoruz ayoll
Sapık olduğunu anladım da bu başka bir şeyHhahah Sapık diye boşunamı diyoruz ayoll
Seveceğim şekle getiririm diyor demek kiSapık olduğunu anladım da bu başka bir şey
O da uyumayı bırakıp buraya gelsin o zamanSeveceğim şekle getiririm diyor demek kiYine baya dedikodusunu yaptık @destere nin gece yine sinirlenicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?