Forumca herkeste bir gariplik var bu aralarHahah Aaa şey işte diğer üyelerde kırdıkları için göze batmıyorum
Forumca herkeste bir gariplik var bu aralarHahah Aaa şey işte diğer üyelerde kırdıkları için göze batmıyorum
Evet bizzat kendisi kayışları koparıp dağ evine kendini dağa bayıra vuruyordu Dedim bir afiş yapta forumda diğer kayışı koparanlarda nasiplensinBunu @Harunnn60 mı yaptı
Aaaaa sincap ve foka dikkat etmemiştim sen söyleyince fark ettim baya güzel olmuşEvet bizzat kendisi kayışları koparıp dağ evine kendini dağa bayıra vuruyordu Dedim bir afiş yapta forumda diğer kayışı koparanlarda nasiplensin
Keçiler oraya giden hastalar , hemen yanlarında da @destere ile ben varız baş hastalar olarak
@Harunnn60
Bir tane daha var destere foruma 1 ay geçkti bu yıl onun için gazeteye ilan vermiştikAaaaa sincap ve foka dikkat etmemiştim sen söyleyince fark ettim baya güzel olmuş
@destere reyizin üzerine çok gitmişsinizBir tane daha var destere foruma 1 ay geçkti bu yıl onun için gazeteye ilan vermiştik
Aaa hayır bu sevgi gösterisi @destere gelmeyince forumcak çok merak ettim@destere reyizin üzerine çok gitmişsiniz
Sen de haklısın senin işin de zor özlüyorsun tabiAaa hayır bu sevgi gösterisi @destere gelmeyince forumcak çok merak ettim
@Harunnn60 hariç tabi Afişide sanki vefat ilanı gibi karartıp ayarlamış daha üzülmüştük
Bu yıl ikiside tekliyor @xemrexxx Aktifliği azalıyordu ama hergün forumda oıluyordu bu yıl hafta sonları geliyor @destere Desen kış ayları full aktif oluyordu ama bu yıl gündüzleri yok geceleri gelebiliyor hatta zaman zaman sabaha karşı
Hahahah ben gün ışımadan uyuyorum bu gecede forumda sabah 7-8 de de forumda yanı öğlene yakın uyuyorNe yapsın adam hiç uyumasın mı senin gibi
Öğlenden geceye kadar uyuyordur işte ama bazen uyumayı abartıyor sankiHahahah ben gün ışımadan uyuyorum bu gecede forumda sabah 7-8 de de forumda yanı öğlene yakın uyuyor
Yazları 6 ay uyuyor Fok balığı olarak kış uykusuÖğlenden geceye kadar uyuyordur işte ama bazen uyumayı abartıyor sanki
O zaman bu aralar hiç uyumaması lazım neden uyuyor ki 6 ay yetmiyor muYazları 6 ay uyuyor Fok balığı olarak kış uykusu
Yetmiyor demek hadi normal insan gibi gece uyu öğlen uyan Ama bu öğlen uyuyup gece uyanıyorO zaman bu aralar hiç uyumaması lazım neden uyuyor ki 6 ay yetmiyor mu
Normal insan değil demek ki sanki biz çok mu normalizYetmiyor demek hadi normal insan gibi gece uyu öğlen uyan Ama bu öğlen uyuyup gece uyanıyor
Hhaha yok burası tımarhane gibi zaten heryerden cinsler olarak toplanmışızNormal insan değil demek ki sanki biz çok mu normaliz