Parlakçı erkekler mi dersin ecünnü kovalayan mı dersin her şey varHhaha yok burası tımarhane gibi zaten heryerden cinsler olarak toplanmışız
Parlakçı erkekler mi dersin ecünnü kovalayan mı dersin her şey varHhaha yok burası tımarhane gibi zaten heryerden cinsler olarak toplanmışız
Uzaylı bile var @pompy @TolstoyevskiParlakçı erkekler mi dersin ecünnü kovalayan mı dersin her şey var
Hahah Oda kabul ediyor uzaylı üye olduğunu@pompy reyiz seni patlatacak şimdi büyük laf söyledin reyize
Bunu bilmiyordum bak o zaman sorun olmaz neyse senin muhabbetine doyum olmuyor ama benim uyku saatim geldi artık ben kaçıyorumHahah Oda kabul ediyor uzaylı üye olduğunu
Bende kaçacam bu @destere sabah 8 de gelecek belliBunu bilmiyordum bak o zaman sorun olmaz neyse senin muhabbetine doyum olmuyor ama benim uyku saatim geldi artık ben kaçıyorum
Aynen onun gelmeye niyeti yok gibi hadi iyi geceler sanaBende kaçacam bu @destere sabah 8 de gelecek belli
Cicili bicili rüyalarAynen onun gelmeye niyeti yok gibi hadi iyi geceler sana
Bende kaçacam bu @destere sabah 8 de gelecek belli
iki gündür böyle tam giriyorum foruma siz çıkıyorsunuz kılpayı kaçırmışım sizi ne şansızlıkAynen onun gelmeye niyeti yok gibi hadi iyi geceler sana
Öğlenden geceye kadar uyuyordur işte ama bazen uyumayı abartıyor sanki
beni desteklediği mesajlarla ekiciye gittikçe kanım kaynıyor keşke kız olsaydı hemen asılmaya başlardım ne yazıkki o da sap forumun yüzde doksanı gibiYazları 6 ay uyuyor Fok balığı olarak kış uykusu
Bizde şans yok reyiz napalım yapacak bir şey yokiki gündür böyle tam giriyorum foruma siz çıkıyorsunuz kılpayı kaçırmışım sizi ne şansızlık
beni desteklediği mesajlarla ekiciye gittikçe kanım kaynıyor keşke kız olsaydı hemen asılmaya başlardım ne yazıkki o da sap forumun yüzde doksanı gibi
ne şans var bizde bizi tefe koyan kız şirret çıktı bize destek ise erkeklerden geliyor böyle bir bahtsızlık olabilirmi
Bizde şans yok reyiz napalım yapacak bir şey yok
Evet sabah 7 de gelip kıl payı kaçırmışsın gerçekten cnmiki gündür böyle tam giriyorum foruma siz çıkıyorsunuz kılpayı kaçırmışım sizi ne şansızlık
beni desteklediği mesajlarla ekiciye gittikçe kanım kaynıyor keşke kız olsaydı hemen asılmaya başlardım ne yazıkki o da sap forumun yüzde doksanı gibi
ne şans var bizde bizi tefe koyan kız şirret çıktı bize destek ise erkeklerden geliyor böyle bir bahtsızlık olabilirmi
Sen beni ne sanıyorsun acabaEvet sabah 7 de gelip kıl payı kaçırmışsın gerçekten cnm
Sana kız erkek fark etmiyor @eskici e bi şansını dene belki bu sevgililer gününde kısmetin açılır onu kıskanmam söz
Hahaha eskiciye asılıcaktım falan sankı benden izin istiyor gibi hissettim @destereSen beni ne sanıyorsun acaba
Kız olsaydı asılırdım demiş bu halde asılacak hali yokHahaha eskiciye asılıcaktım falan sankı benden izin istiyor gibi hissettim @destere
Benim yabancı oğlanları keser biçer göğüs kısımlarını şişirir kullanırım falan diyordu Sen dikkat et @destere eKız olsaydı asılırdım demiş bu halde asılacak hali yok
Sapık olduğunu anladım da bu başka bir şeyHhahah Sapık diye boşunamı diyoruz ayoll
Seveceğim şekle getiririm diyor demek ki Yine baya dedikodusunu yaptık @destere nin gece yine sinirlenicekSapık olduğunu anladım da bu başka bir şey
O da uyumayı bırakıp buraya gelsin o zamanSeveceğim şekle getiririm diyor demek ki Yine baya dedikodusunu yaptık @destere nin gece yine sinirlenicek