Eskisi kadar cok giremiyorum ondandir ama yine bakiyorum firsat buldukcahahah aa bilmiyorum vlla eskici çok değişti bakmıyor diyor
Güzel olmus tabi reyiznasıl olmuş @DarkLeqenD Bir gelsin @cookies de
Eskisi kadar cok giremiyorum ondandir ama yine bakiyorum firsat buldukcahahah aa bilmiyorum vlla eskici çok değişti bakmıyor diyor
Güzel olmus tabi reyiznasıl olmuş @DarkLeqenD Bir gelsin @cookies de
@cookies de gelsin @DarkLeqenDEskisi kadar cok giremiyorum ondandir ama yine bakiyorum firsat buldukca
Güzel olmus tabi reyiz
@cookies @DarkLeqenD konuya bekleniyorsunuz iki yorum yapin da reyize katkiniz olsun@cookies de gelsin @DarkLeqenD
@cookies artık gel
@Yiğitt bak kanal d nin reklamını yapıyorum
@Harunnn60 ın inadı tercüme yapmıyor oyu @sokak sanati hakediyor sen tuzağa bakmadın diye @DarkLeqenD içim tercüme yapmadın
ne oyu rihanna hakediyor oyu tuzağa bakarsan @emree-29 un dizisine
verdim @Harunnn60 haketmedi tuzağa bakmadı tercüme konusunda geç kaldı sen birazcıkta olsa ettin normalde sen kızardın ozanın gitmesimi değiştirdi acabaZevkine göre oy ver. O yarışma kaliteli bi yarışma.
@cookies gel birazda burda çene yap ayoll@cookies acil yorum bitti demi işin @MayısKralı nın yarışmasına oy felan yok
@Çiğdem- cookies i çağırırmısın
@MayısKralı geliyorsun hemen yoksa senin yarışmana oy yok
@cookies dizisi yayından kaldırıldıktan sonra bir tek ben kaldırmazdım @emree-29 dizisi eğer 13.bölüme kadar yükselmezse @emree-29 bitirecek dizisini@cookies gel birazda burda çene yap ayoll
@MayısKralı bölümlerine bakmadıkça oy verme cnm önce baksın öyle oy ver
@cookies gel birazda burda çene yap ayoll
@MayısKralı bölümlerine bakmadıkça oy verme cnm önce baksın öyle oy ver