Aylar öncesiydi 30 Şubat Salı günüydü.tövbe tövbe ne zaman sordum ayoll 😱😱😱
Pompy da gayse forumun adını ""LGBT 10"" yapalım artık azınlığa düştük.
aa @pompy e demem ben öyle şey @sokak sanati seni işletiyor ayollAylar öncesiydi 30 Şubat Salı günüydü.
Ben onu da eskiden öyle sanıyordum. @Tolstoyevski
aa @pompy e demem ben öyle şey @sokak sanati seni işletiyor ayoll
haha hayırr @mrt-06 seni işletiyor demek istedimZaten dönmeli bi nicki var olabilir. 2 nickli iki cinsiyetli falan garip.
Yine suçu bana at. Ben mi dedin dedim. Hep günah keçisi ben olacağım he.
Kız @sokak sanati senin gibi saf o da geyik yaptığımızın farkındadır.aa @pompy e demem ben öyle şey @sokak sanati seni işletiyor ayoll
Oha tesbitin dibi 😱Zaten dönmeli bi nicki var olabilir. 2 nickli iki cinsiyetli falan garip.
aa zaten ben ne desem @sokak sanati tersini anlıyor yaranamıyoruz ayoll 😳😳😳Zaten dönmeli bi nicki var olabilir. 2 nickli iki cinsiyetli falan garip.
Hayır Neslihan Kız mafyanında eski sevgilisiymiş Neslihan bilmiyormuş ama öğrenmiş çünkü çoktan Aşıkmış Ali ozan müdüre sürekli sevgilisi olduğu için Ali ozan müdürün Çünkü bütün sevgilileri öldüAli Ozan gay mi?
benim hoşlandığım kız var ama Cihangir arap dolu diye gelmek istemiyorlar ne zaman ben kıza çıkma teklif etsem gaz bombası patlıyor en son ben bir kızla üniversitede yemek yedim yenibosnada bomba patladı @Çiğdem-
aa @pompy e demem ben öyle şey @sokak sanati seni işletiyor ayollSokak sanati seni işletiyor demişsin. Ben işletmiyorum ama. Yine günah keçisi benim.
aa @pompy e demem ben öyle şey @sokak sanati seni işletiyor ayoll
bunu dedim seni etiket ettim sokak sanati seni işletiyor dedim yanı atacanşletiyor demeye çalıstım ben biraz yine karmasık cümle kurmusum ama şimdi anlamıssındır inş demek istedğimi
tövbe tövbe sadece atacan ismini kullanmamısım bunun sebebide atacandan alıntı yapmam oldu pompy için öyle demedim atacan seni işletiyor deme istedim @mrt-06 anlamıs mesala demek istedğimi ama sende benim gibi bazen saflığın tutuyor ayollHımmm ok. Çevir kazı yanmasın.