Kendi kendini öldürmüs manyak bir becerememis ölümsüz kalmayiölmüş zaten ölümsüz katil
Kara seytan senin diger dizinde degil mikara şeytan başka dizide
daha çıkar çıkmaz öldü yanlış kişiye bulaştı
Kendi kendini öldürmüs manyak bir becerememis ölümsüz kalmayiölmüş zaten ölümsüz katil
Kara seytan senin diger dizinde degil mikara şeytan başka dizide
daha çıkar çıkmaz öldü yanlış kişiye bulaştı
evet adalet peşindedeKendi kendini öldürmüs manyak bir becerememis ölümsüz kalmayi
Kara seytan senin diger dizinde degil mi
Ölümsüz katile islememesi lazim aslinda böyle seylerinevet adalet peşindede
Ölümsüz katil yağmurdan kaçarken doluya yakalandı Handeyede tuzak kurmuş örgüt ama ölümsüz katil bastı tuzağa hande onu vurdu mayına düşüp patladı @eskici ordan kaçıyım derken diğer mayına düştü arabasıda patladı
iki mayın birden patladıÖlümsüz katile islememesi lazim aslinda böyle seylerin
Olsun reyiz ölümsüz adama iki mayin isler mi hiciki mayın birden patladı
mayından kimse kurtulamazOlsun reyiz ölümsüz adama iki mayin isler mi hic
Ölümsüzü bile öldürür diyorsunmayından kimse kurtulamaz
Derin devlet pompyın senaryolarını okusa içeri atarlar
@pompy nin hayal gücü sınır tanımıyor , artık bununda ötesinde hayalleri bile 3 boyuta geçmişDerin devlet pompyın senaryolarını okusa içeri atarlar
3 gün yokluğumda çiğdemi içeri aldılar diye yazıyordu buralarda seni korkutmuş hatta@pompy nin hayal gücü sınır tanımıyor , artık bununda ötesinde hayalleri bile 3 boyuta geçmiş
o çürük elmayı kovmaya çalışıyorlar @gözlemci kovulmamak için ortalık karışıyorDerin devlet pompyın senaryolarını okusa içeri atarlar
Beni niye korkutsun Ben krize girdim Çiğdem ne yaptı da içeri alındı falan dedim, demekki artık devlet forum sitelerinede göz atıyor falan dedim3 gün yokluğumda çiğdemi içeri aldılar diye yazıyordu buralarda seni korkutmuş hatta
.A
o çürük elmayı kovmaya çalışıyorlar @gözlemci kovulmamak için ortalık karışıyor
İnandırmış manasında ne yazdığımı hatırlamıyorum bir mesaj yazmış oyüzden tutuklamışlar diyorduBeni niye korkutsun Ben krize girdim Çiğdem ne yaptı da içeri alındı falan dedim, demekki artık devlet forum sitelerinede göz atıyor falan dedim
Arka sokakların 9.sezondaki işlediği konu 354.bölüm ve 355 bu ekip devleti satanların Peşinde devletin yanındaİnandırmış manasında ne yazdığımı hatırlamıyorum bir mesaj yazmış oyüzden tutuklamışlar diyordu
Yine karisik olaylar@eskici fragmana nediyorsun Dilaranın arkadaşının sevgilisi çıkıyor dİLARANIN ARKADAŞI ÖLÜYOR Bombada
hamileydi ebru tunçta hamile birisini canlı bomba yaptıDoğmamoş torun nasıl ölüyor @pompy güzel olmuş