Halkın Polisi 196.Bölüm

Kendi kendini öldürmüs manyak bir becerememis ölümsüz kalmayi :F :F

Kara seytan senin diger dizinde degil mi :A
evet adalet peşindede
Ölümsüz katil yağmurdan kaçarken doluya yakalandı Handeyede tuzak kurmuş örgüt ama ölümsüz katil bastı tuzağa hande onu vurdu mayına düşüp patladı @eskici ordan kaçıyım derken diğer mayına düştü arabasıda patladı

Son düzenleme:
evet adalet peşindede
Ölümsüz katil yağmurdan kaçarken doluya yakalandı Handeyede tuzak kurmuş örgüt ama ölümsüz katil bastı tuzağa hande onu vurdu mayına düşüp patladı @eskici ordan kaçıyım derken diğer mayına düştü arabasıda patladı
Ölümsüz katile islememesi lazim aslinda böyle seylerin :A

ahahha ayy şimdide ölümsüz katil çıkmış kara şeytandan sonra @eskici @gözlemci
:A :A :A
Hepsi bunların Çığlıktan çırpmalar :A :F
Ayrıca ölümsüz kaitl ölür ama ideolojisi kalır gibi birşey demiş @pompy :A ama ölümsüz şey nasıl ölür merak ettim

@pompy herşey olmuş ama bu olmamış "Pastel boya kutusunun İçine bomba koyup resim dersinde okulu patlatırlar" ne yani bombalar o kadar küçüldümü :A

Hepsi bunların Çığlıktan çırpmalar :A :F
Ayrıca ölümsüz kaitl ölür ama ideolojisi kalır gibi birşey demiş @pompy :A ama ölümsüz şey nasıl ölür merak ettim

@pompy herşey olmuş ama bu olmamış "Pastel boya kutusunun İçine bomba koyup resim dersinde okulu patlatırlar" ne yani bombalar o kadar küçüldümü :A
Derin devlet pompyın senaryolarını okusa içeri atarlar :F

Beni niye korkutsun :F Ben krize girdim Çiğdem ne yaptı da içeri alındı falan dedim, demekki artık devlet forum sitelerinede göz atıyor falan dedim :F
İnandırmış manasında ne yazdığımı hatırlamıyorum bir mesaj yazmış oyüzden tutuklamışlar diyordu :F

İnandırmış manasında ne yazdığımı hatırlamıyorum bir mesaj yazmış oyüzden tutuklamışlar diyordu :F
Arka sokakların 9.sezondaki işlediği konu 354.bölüm ve 355 bu ekip devleti satanların Peşinde devletin yanında
Ama makam bile ayırt edilmez
Kim suç işledise ceza verilmeli rüyamda gördüm 2012 de gördüm hastalandığımda

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi