Çocuklar Duymasında varya @pompy hemen dizisine almıstı hatta karakter incelemesi için diziye başlamıştı
Çocuklar Duymasından gitmiş sanırım hemen burdan da pomoy gönderiyor
Birol Kadın İsterse'yi tekrarlamış resmen. Aynı konu.
Çocuklar Duymasında varya @pompy hemen dizisine almıstı hatta karakter incelemesi için diziye başlamıştı
Çocuklar Duymasından gitmiş sanırım hemen burdan da pomoy gönderiyor
Birol Kadın İsterse'yi tekrarlamış resmen. Aynı konu.
Kamera koymuş Halukların evine onları izliyorduBirol Kadın İsterse'yi tekrarlamış resmen. Aynı konu.
Kadın İsterse zamanında teknoloji o kadar gelişmiş değildi bu sefer yenilik katmış demek ki.Kamera koymuş Halukların evine onları izliyordu
Diziyi entrikaya çevirmişlerdi 2018 de izlemedimKadın İsterse zamanında teknoloji o kadar gelişmiş değildi bu sefer yenilik katmış demek ki.
Sen öyle san ayoll Seni çorba yapmak için alıyor pompyO ben gelene kadardı,artık sende sıradan bir fanisin
Seni öldürtmek için aldı haberin yokSen öyle san ayoll Seni çorba yapmak için alıyor pompy
Bakalım bir başlasında , Sihirli Hayatlar gibi etkisiz olursunSeni öldürtmek için aldı haberin yok
Milleti patlattım ulan ne etkisiziBakalım bir başlasında , Sihirli Hayatlar gibi etkisiz olursun
Hhahah katilliğinlemi övünüyorsun beeMilleti patlattım ulan ne etkisizi
O da bir meziyet,herkes yapamazHhahah katilliğinlemi övünüyorsun bee
Bizi öldürmek önemli olanO da bir meziyet,herkes yapamaz
Eceli gelen köpek cami duvarına işermişBizi öldürmek önemli olan
Biz ölümsüsüz ayoll .AEceli gelen köpek cami duvarına işermiş
sen o duvara işeme hakkını doldurdun çok yakında ensendeyim
O ben gelene kadardı artık işler değiştiBiz ölümsüsüz ayoll .A
pompy seni kullanıp sonunda patlatırO ben gelene kadardı artık işler değişti
Öyle bişey yaparsa onu da patlatırımpompy seni kullanıp sonunda patlatır
pompy e bir şey yapamazsın Halkın Polisi olmazsa forumda olmazÖyle bişey yaparsa onu da patlatırım
Damarıma basmazsa yapmampompy e bir şey yapamazsın Halkın Polisi olmazsa forumda olmaz
Forum var olduğu sürece Halkın Poliside olacak forumun temel taşıDamarıma basmazsa yapmam