Çocuklar Duymasında varya @pompy hemen dizisine almıstı hatta karakter incelemesi için diziye başlamıştı![]()
![]()
Çocuklar Duymasından gitmiş sanırım hemen burdan da pomoy gönderiyor
![]()
Birol Kadın İsterse'yi tekrarlamış resmen. Aynı konu.
Çocuklar Duymasında varya @pompy hemen dizisine almıstı hatta karakter incelemesi için diziye başlamıştı![]()
![]()
Çocuklar Duymasından gitmiş sanırım hemen burdan da pomoy gönderiyor
![]()
Birol Kadın İsterse'yi tekrarlamış resmen. Aynı konu.
Kamera koymuş Halukların evine onları izliyorduBirol Kadın İsterse'yi tekrarlamış resmen. Aynı konu.![]()
Kadın İsterse zamanında teknoloji o kadar gelişmiş değildi bu sefer yenilik katmış demek ki.Kamera koymuş Halukların evine onları izliyordu![]()
![]()
![]()
O ben gelene kadardı,artık sende sıradan bir fanisin
Diziyi entrikaya çevirmişlerdi 2018 de izlemedimKadın İsterse zamanında teknoloji o kadar gelişmiş değildi bu sefer yenilik katmış demek ki.![]()
Sen öyle san ayollO ben gelene kadardı,artık sende sıradan bir fanisin![]()
Seni öldürtmek için aldı haberin yokSen öyle san ayollSeni çorba yapmak için alıyor pompy
![]()
![]()
![]()
Bakalım bir başlasında , Sihirli Hayatlar gibi etkisiz olursunSeni öldürtmek için aldı haberin yok![]()
Milleti patlattım ulan ne etkisiziBakalım bir başlasında , Sihirli Hayatlar gibi etkisiz olursun![]()
![]()
![]()
Hhahah katilliğinlemi övünüyorsun beeMilleti patlattım ulan ne etkisizi![]()
O da bir meziyet,herkes yapamazHhahah katilliğinlemi övünüyorsun bee![]()
![]()
![]()
Bizi öldürmek önemli olanO da bir meziyet,herkes yapamaz![]()
Eceli gelen köpek cami duvarına işermişBizi öldürmek önemli olan![]()
![]()
![]()
Biz ölümsüsüz ayoll .AEceli gelen köpek cami duvarına işermiş
sen o duvara işeme hakkını doldurdun çok yakında ensendeyim![]()
O ben gelene kadardı artık işler değiştiBiz ölümsüsüz ayoll .A![]()
![]()
pompy seni kullanıp sonunda patlatırO ben gelene kadardı artık işler değişti![]()
Öyle bişey yaparsa onu da patlatırımpompy seni kullanıp sonunda patlatır![]()
![]()
![]()
pompy e bir şey yapamazsın Halkın Polisi olmazsa forumda olmazÖyle bişey yaparsa onu da patlatırım![]()
Damarıma basmazsa yapmampompy e bir şey yapamazsın Halkın Polisi olmazsa forumda olmaz![]()
![]()
![]()
Forum var olduğu sürece Halkın Poliside olacak forumun temel taşıDamarıma basmazsa yapmam![]()