Tek senden bulanıyor midemiz.Bişiye mideniz bulanmıyor @xemrexxx le pis pis fotolar paylasıyorsunuz
Tek senden bulanıyor midemiz.Bişiye mideniz bulanmıyor @xemrexxx le pis pis fotolar paylasıyorsunuz
Epey olaylı bir bölüm.Halkın Polisi 379.Bölüm Fragmanı zombi çetesi mutasyona uğrarsa ne çetesi olur bu çeteler birleşen bir çete Aşı olmayanlar sayesinde Dünyayı yeni bir tehlike bekliyor hayalet korona şebekesi @serhatt @Çiğdem @slhttnmtl @Emre Ozansoy Halkın Polisi Pazartesi Yenisuda @Dosi @serhatt @Tolstoyevski
Bende öyle yaptım oy kullanmak bile istemiyordum @Emre Ozansoy @kerem zorladıŞarkıya olan beğenine göre puanla.
Kerem beni de zorluyor.Bende öyle yaptım oy kullanmak bile istemiyordum @Emre Ozansoy @kerem zorladı
Aaaa @kerem de görsün benim sadece oy kullanmayıp oy toplamaya çalıştığımı da.
Kimseye avukatlık yaptığım yok, kimsenin sevgisine de ihtiyacım yok, içimden geçenleri söylüyorum hepsi bu.Birilerine avukatlık yapsa da seviyoruz biz kendisini.
Bende içimden geçenleri söylüyorum ona bakarsak.Kimseye avukatlık yaptığım yok, kimsenin sevgisine de ihtiyacım yok, içimden geçenleri söylüyorum hepsi bu.
Sana söyleme diyen yok zaten, mantıklı davranmıyorsun hepsi bu.Bende içimden geçenleri söylüyorum ona bakarsak.