O inandirici degil fazlasabahat akkiraz herzamanki gibi süper ses süper yorum helal olsun..
yalnız filmden bir cacık olmaz
tıfıl gelini niye kaçırıyorsunki ?![]()
O inandirici degil fazlasabahat akkiraz herzamanki gibi süper ses süper yorum helal olsun..
yalnız filmden bir cacık olmaz
tıfıl gelini niye kaçırıyorsunki ?![]()
O inandirici degil fazla![]()
Sabahat Akkiraz destek vermis izlenmez miolurmu muhteşem bişey? ben bir ara bakmıştım gıdamı aldımkaçırma derim çok sosyal takılıyı olaylara parmak ata ata bir hal oluyor dizi
)
Sabahat Akkiraz destek vermis izlenmez mi![]()
Yok ben film icin soyledimkarıştırdın sanırım sabahat tıfıla destek vermemişti ??![]()
Yok ben film icin soyledim![]()
Burcin Terzioglu var aslinda sen seversinsabahat küçük yaşta gelin olan kızların sorununa değindiği için destek olmuş ama filmdeki oyuncuların kalitesine bakılırsa pek umut vermiyor?
birde ben bu tarz konulu filmleri sevmiyorum![]()
Burcin Terzioglu var aslinda sen seversin![]()
Sinav haftasi ondanyooo o @yakup09 un favorisi? bu arada yakup nerelerde niye yok piyasada memleketemi gitti naptı ?
Sinav haftasi ondan![]()
Benim de var ben de giremeyecegim cok fazla artik iki hafta sikicam disimicumartesi pazarda mı giremiyor nasıl bir sınavmış bu???
Benim de var ben de giremeyecegim cok fazla artik iki hafta sikicam disimi![]()
Onu yazarken senden bu denli yorum bekliyordum zatendişinin hali hal değil desene hele birde ı lar i olunca diş kaçacak delik arıyordur))
Dizisi var zatenGuzel bir film olacagina benziyor ama keske dizi seklinde olsaydi![]()
ah destere bu okul kanser etti beni, yaşlandım,yoruldum yüreğim kaldırmıyor artık yeter ya bende bi insanım köpek gibi çalışmaya mahkum birisi değilim.cumartesi pazarda mı giremiyor nasıl bir sınavmış bu???
ah destere bu okul kanser etti beni, yaşlandım,yoruldum yüreğim kaldırmıyor artık yeter ya bende bi insanım köpek gibi çalışmaya mahkum birisi değilim.![]()
hoşbulduk destere.sonunda nihayet dönebildin ?
hoşgeldin yakup